• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dobrá pizza
Napište svůj komentář k receptu

Dobrá pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrá pizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 0,50
      kg hladká mouka
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      lžička cukr
    • droždí
    • 1,50
      dl olej
    • 2,50
      dl mléko
  • Náplň
    • rajský protlak
    • kečup - jemný
    • česnek
    • koření na pizzu
    • pórek
    • salám
    • tvrdý sýr
    • nákládané žampiony

Postup přípravy receptu

1
Z mléka a kvasnic uděláme kvásek. Vypracujeme těsto. Dle potřeby přiléváme teplou vodu. Poté těsto vypracujeme, necháme ho odležet a nakynout. Potom ho rozválíme na igelitu a klademe na plech či formu.
2
Malý protlak smícháme s kečupem, kdo má rád může přidat i prolisovaný česnek. Touto směsí potíráme těsto a posypeme kořením na pizzu. Pak přidáme pórek, salám, tvrdý sýr, žampiony a znova sypeme kořením. Těsto necháme ještě nakynout a pečeme asi tak 20 minut na 250 °C.
3
Poznámka: Můžeme přidat cokoliv dle vlastní chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá pomazánka na chlebíčky

Dobrá pomazánka na chlebíčky

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 8. 2011 15:31

    Dala jsem nakonec kvasnic půl kostky a asi to bylo akorát. S těstem se mi dobře pracovalo, měla jsem dvě velké kulaté pizzy a 6 lidí mělo dost. Přidala jsem nahoru i nějakou zeleninu a byla dobrá...

  • Simča S.
    Simča S. | 5. 8. 2011 17:22

    Buď špatně koukám, nebo tu není kolik kvasnic...

  • ája | 25. 4. 2011 17:28

    jak dlouho trvá celková příprava?? :/ :)) ;-)

  • Janaso | 15. 4. 2011 20:38

    Dobrá pizza.

  • Tereza T
    Tereza T | 3. 1. 2011 14:17

    Dobrý den, patří tam olej i mléko, poměr je opraven, díky.

  • Adela | 2. 1. 2011 20:59

    nema bejt misto deci oleje deci mleka?

  • Monty | 24. 7. 2007 12:50

    I love it.

  • josua josua | 28. 4. 2007 20:44

    je výborná!!! recept jsem dal kolegyním a ty si ji nemůžou vynachválit! dělám ji , jednoduchá a skvělá!

  • Ali | 21. 8. 2006 18:57

    není toho oleje moc??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Droždí Hladká mouka Kečup - jemný Koření na pizzu Mléko Nákládané žampiony Olej Pórek Rajský protlak Salám Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Rychle naložené okurky

Rychle naložené okurky

Švei-ču-žou

Švei-ču-žou

Pražené mandle

Pražené mandle

Koláčky s drobenkou

Koláčky s drobenkou

Špagety se špenátem a sýrem

Špagety se špenátem a sýrem

Větrníky na plech - karamelové řezy

Větrníky na plech - karamelové řezy

Rajčatové smoothie

Rajčatové smoothie

Grilovaný květák (brokolice)

Grilovaný květák (brokolice)

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

33
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
26
Porn Star Martini
Porn Star Martini
20
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
19
Klasické lečo
Klasické lečo
17
Americké lívance
Americké lívance

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Divoká sekaná
Divoká sekaná
Dobošův dort
Dobošův dort
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Dobrá rýžová polévka se sýrem
Dobrá rýžová polévka se sýrem
Dobrá vajíčková pomazánka
Dobrá vajíčková pomazánka
  • Recepty.cz
  • Dobrá pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact