• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dobrá pizza
Napište svůj komentář k receptu

Dobrá pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrá pizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 0,50
      kg hladká mouka
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      lžička cukr
    • droždí
    • 1,50
      dl olej
    • 2,50
      dl mléko
  • Náplň
    • rajský protlak
    • kečup - jemný
    • česnek
    • koření na pizzu
    • pórek
    • salám
    • tvrdý sýr
    • nákládané žampiony

Postup přípravy receptu

1
Z mléka a kvasnic uděláme kvásek. Vypracujeme těsto. Dle potřeby přiléváme teplou vodu. Poté těsto vypracujeme, necháme ho odležet a nakynout. Potom ho rozválíme na igelitu a klademe na plech či formu.
2
Malý protlak smícháme s kečupem, kdo má rád může přidat i prolisovaný česnek. Touto směsí potíráme těsto a posypeme kořením na pizzu. Pak přidáme pórek, salám, tvrdý sýr, žampiony a znova sypeme kořením. Těsto necháme ještě nakynout a pečeme asi tak 20 minut na 250 °C.
3
Poznámka: Můžeme přidat cokoliv dle vlastní chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá pomazánka na chlebíčky

Dobrá pomazánka na chlebíčky

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

Dobrá a rychlá brokolicová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 8. 2011 15:31

    Dala jsem nakonec kvasnic půl kostky a asi to bylo akorát. S těstem se mi dobře pracovalo, měla jsem dvě velké kulaté pizzy a 6 lidí mělo dost. Přidala jsem nahoru i nějakou zeleninu a byla dobrá...

  • Simča S.
    Simča S. | 5. 8. 2011 17:22

    Buď špatně koukám, nebo tu není kolik kvasnic...

  • ája | 25. 4. 2011 17:28

    jak dlouho trvá celková příprava?? :/ :)) ;-)

  • Janaso | 15. 4. 2011 20:38

    Dobrá pizza.

  • Tereza T
    Tereza T | 3. 1. 2011 14:17

    Dobrý den, patří tam olej i mléko, poměr je opraven, díky.

  • Adela | 2. 1. 2011 20:59

    nema bejt misto deci oleje deci mleka?

  • Monty | 24. 7. 2007 12:50

    I love it.

  • josua josua | 28. 4. 2007 20:44

    je výborná!!! recept jsem dal kolegyním a ty si ji nemůžou vynachválit! dělám ji , jednoduchá a skvělá!

  • Ali | 21. 8. 2006 18:57

    není toho oleje moc??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Droždí Hladká mouka Kečup - jemný Koření na pizzu Mléko Nákládané žampiony Olej Pórek Rajský protlak Salám Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky podle tchýně

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Plněné šunkové řízečky

Plněné šunkové řízečky

Palačinky s tvarohem a čokoládou

Palačinky s tvarohem a čokoládou

Italská caponata

Italská caponata

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

Těstovinový salát s červenou řepou

Těstovinový salát s červenou řepou

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

114
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
100
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
86
Pepřová krkovice na houbách
Pepřová krkovice na…
76
Nejlepší horká čokoláda!
Nejlepší horká čokoláda!
72
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka
Svíčková na smetaně…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 11.–12. 10. 2025: Kdo si finančně polepší a koho čekají dny plné úspěchu?

Horoskop na víkend 11.–12. 10. 2025: Kdo si finančně polepší a koho čekají dny plné úspěchu?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Návrat Zdeňka Trošky: Porazil zákeřné bacily! Nesmí do kontaktu s lidmi

Návrat Zdeňka Trošky: Porazil zákeřné bacily! Nesmí do kontaktu s lidmi

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Další doporučené recepty:

Divoká sekaná
Divoká sekaná
Dobošův dort
Dobošův dort
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Dobrá rýžová polévka se sýrem
Dobrá rýžová polévka se sýrem
Dobrá vajíčková pomazánka
Dobrá vajíčková pomazánka
  • Recepty.cz
  • Dobrá pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact