• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dobrá margot bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Dobrá margot bábovka

autor: apfele
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrá margot bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      hrnek olej
    • 0,50
      hrnek voda
    • 4
      ks vejce
    • 100
      g cukr
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 1
      ks margotka

Postup přípravy receptu

1
Do mouky smíchané s práškem do pečiva přidáme olej, vodu, žloutky, cukr a vyšleháme těsto. Pak přidáme natrouhanou čokoládu Margot a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a upečeme. Peču na 170 °C cca 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Bábovka Margot

Bábovka Margot

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá zeleninová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Týnka | 20. 2. 2012 19:17

    Margot bábovka Výbornáááá jen se zaprášilo :-)

  • Petra | 15. 1. 2011 21:30

    Výborný. Jelikož se já po margotce můžu sama utlouct, dávám do těsta minimálně 2 čokolády Margot !!! Aspoň to není moooc suché .

  • tereza R | 18. 2. 2009 13:26

    Dnes jsem pekla-moc dobrá,není suchá!!Cukru jsem dala jen 60g a bohatě stačilo, záleží na vkusu.Formu jsem vysypala kokosem.Pro milovníky margotky ideální:-))

  • Petule B. | 20. 6. 2008 18:54

    Dnes jsem ji upekla poprvé, držela se přesně receptu a bábovka byla móóóc dobrá. Určitě si ji brzy zopáknem, možná zkusím dortovou formu, marmeládu a krém, jak tu radí v komentářích. Děkuji za recept i inspiraci.

  • iva nemcova | 5. 5. 2008 19:47

    Vyborna mnamka ! behem peceni i po upeceni krasne voni,je nadychana, rada bych zopakovala,ale Margotku tady nedostanu,privezla mi ji mamka. Diky za recept,davam za 1.Az pojedu do Cech aspon vim,co mam nakoupit :-)

  • Andrea Šimková | 27. 9. 2007 13:26

    Dělala jsem jí a jen se po ní zaprášilo.Děkuji za recept a jdu jí znovu péct.

  • Hana Srnová | 1. 5. 2007 21:13

    Pekla jsem již 2x. Jednou klasicky bábovku, osvědčila se. Podruhé do dortové formy jako dort. Korpus jsem dvakrát rozřízla, potřela zavařeninou, poté čokoládovým krémem. Navrch čokoládová poleva posepaná kokosem a dobrota byla na světě. Dávám za 1 a děkuji za recept. Řadím do oblíbených rychlovek.

  • Anonym | 7. 3. 2007 16:22

    Vejce dávám celé, ale přidávám špetku soli a lžíci rumu. Moc dobré.

  • Lenka | 7. 3. 2007 16:18

    Dělám něco podobného, jenom ne do bábovkové formy, ale do kulaté nebo „zapékací mísy”. Navrh potřu čokoládovou polevou a posypu kokosem. A můžu říci, že se po řezech jenom zapráší.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Margotka Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstovinový salát s tuňákem

Těstovinový salát s tuňákem

Švestkový koláč II.

Švestkový koláč II.

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

DIA vánočka II.

DIA vánočka II.

Lívanečky po našem - kynuté

Lívanečky po našem - kynuté

Indické kuře Tikka Masala

Indické kuře Tikka Masala

Paštika z uzeného lososa

Paštika z uzeného lososa

Doporučujeme

30 minut
Středomořská čočková polévka

Středomořská čočková polévka

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

467
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
313
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
197
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
63
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou
Zapečené těstoviny s…
58
Grilovaná domácí pita s hummusem a jarní zeleninou
Grilovaná domácí pita s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které budete mít do 30 minut na stole
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které…
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí…
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si sladkosti, které ohromí každého oslavence
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si…
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým chutně zpracujete letošní úrodu
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým…
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob, jak zužitkovat úrodu letního ovoce
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob,…
AHA.cz Drama u Vondráčkové: První reakce zpěvačky

Drama u Vondráčkové: První reakce zpěvačky

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Blesk pro ženy Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Ženy.cz Jaký jste typ partnerky? Poznejte, jestli jste generálka, drama queen nebo tichý anděl

Jaký jste typ partnerky? Poznejte, jestli jste generálka, drama queen nebo tichý anděl

Blesk.cz Pánské prvky v dámském šatníku očima Iny T.

Pánské prvky v dámském šatníku očima Iny T.

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

  • Recepty.cz
  • Dobrá margot bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact