• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dobrá margot bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Dobrá margot bábovka

autor: apfele
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrá margot bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      hrnek olej
    • 0,50
      hrnek voda
    • 4
      ks vejce
    • 100
      g cukr
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 1
      ks margotka

Postup přípravy receptu

1
Do mouky smíchané s práškem do pečiva přidáme olej, vodu, žloutky, cukr a vyšleháme těsto. Pak přidáme natrouhanou čokoládu Margot a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a upečeme. Peču na 170 °C cca 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Bábovka Margot

Bábovka Margot

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá zeleninová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Týnka | 20. 2. 2012 19:17

    Margot bábovka Výbornáááá jen se zaprášilo :-)

  • Petra | 15. 1. 2011 21:30

    Výborný. Jelikož se já po margotce můžu sama utlouct, dávám do těsta minimálně 2 čokolády Margot !!! Aspoň to není moooc suché .

  • tereza R | 18. 2. 2009 13:26

    Dnes jsem pekla-moc dobrá,není suchá!!Cukru jsem dala jen 60g a bohatě stačilo, záleží na vkusu.Formu jsem vysypala kokosem.Pro milovníky margotky ideální:-))

  • Petule B. | 20. 6. 2008 18:54

    Dnes jsem ji upekla poprvé, držela se přesně receptu a bábovka byla móóóc dobrá. Určitě si ji brzy zopáknem, možná zkusím dortovou formu, marmeládu a krém, jak tu radí v komentářích. Děkuji za recept i inspiraci.

  • iva nemcova | 5. 5. 2008 19:47

    Vyborna mnamka ! behem peceni i po upeceni krasne voni,je nadychana, rada bych zopakovala,ale Margotku tady nedostanu,privezla mi ji mamka. Diky za recept,davam za 1.Az pojedu do Cech aspon vim,co mam nakoupit :-)

  • Andrea Šimková | 27. 9. 2007 13:26

    Dělala jsem jí a jen se po ní zaprášilo.Děkuji za recept a jdu jí znovu péct.

  • Hana Srnová | 1. 5. 2007 21:13

    Pekla jsem již 2x. Jednou klasicky bábovku, osvědčila se. Podruhé do dortové formy jako dort. Korpus jsem dvakrát rozřízla, potřela zavařeninou, poté čokoládovým krémem. Navrch čokoládová poleva posepaná kokosem a dobrota byla na světě. Dávám za 1 a děkuji za recept. Řadím do oblíbených rychlovek.

  • Anonym | 7. 3. 2007 16:22

    Vejce dávám celé, ale přidávám špetku soli a lžíci rumu. Moc dobré.

  • Lenka | 7. 3. 2007 16:18

    Dělám něco podobného, jenom ne do bábovkové formy, ale do kulaté nebo „zapékací mísy”. Navrh potřu čokoládovou polevou a posypu kokosem. A můžu říci, že se po řezech jenom zapráší.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Margotka Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí řízky v jogurtové marinádě

Kuřecí řízky v jogurtové marinádě

Rychlé punčové řezy

Rychlé punčové řezy

Český chleba v cizině

Český chleba v cizině

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Kokosová bábovka ze šlehačky

Kokosová bábovka ze šlehačky

Patizonové nudličky s masem

Patizonové nudličky s masem

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Bramborový guláš s hlívou

Bramborový guláš s hlívou

Kynuté makové buchty

Kynuté makové buchty

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

231
Dýňová tortila
Dýňová tortila
178
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
177
Máslové řízky
Máslové řízky
37
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Návrat Jiřího Krampola (†87) k nejmilovanější roli: Naposledy opravdu šťastný...

Návrat Jiřího Krampola (†87) k nejmilovanější roli: Naposledy opravdu šťastný...

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Dobrá margot bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact