• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dobrá margot bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Dobrá margot bábovka

autor: apfele
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrá margot bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      hrnek olej
    • 0,50
      hrnek voda
    • 4
      ks vejce
    • 100
      g cukr
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 1
      ks margotka

Postup přípravy receptu

1
Do mouky smíchané s práškem do pečiva přidáme olej, vodu, žloutky, cukr a vyšleháme těsto. Pak přidáme natrouhanou čokoládu Margot a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a upečeme. Peču na 170 °C cca 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Bábovka Margot

Bábovka Margot

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá zeleninová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Týnka | 20. 2. 2012 19:17

    Margot bábovka Výbornáááá jen se zaprášilo :-)

  • Petra | 15. 1. 2011 21:30

    Výborný. Jelikož se já po margotce můžu sama utlouct, dávám do těsta minimálně 2 čokolády Margot !!! Aspoň to není moooc suché .

  • tereza R | 18. 2. 2009 13:26

    Dnes jsem pekla-moc dobrá,není suchá!!Cukru jsem dala jen 60g a bohatě stačilo, záleží na vkusu.Formu jsem vysypala kokosem.Pro milovníky margotky ideální:-))

  • Petule B. | 20. 6. 2008 18:54

    Dnes jsem ji upekla poprvé, držela se přesně receptu a bábovka byla móóóc dobrá. Určitě si ji brzy zopáknem, možná zkusím dortovou formu, marmeládu a krém, jak tu radí v komentářích. Děkuji za recept i inspiraci.

  • iva nemcova | 5. 5. 2008 19:47

    Vyborna mnamka ! behem peceni i po upeceni krasne voni,je nadychana, rada bych zopakovala,ale Margotku tady nedostanu,privezla mi ji mamka. Diky za recept,davam za 1.Az pojedu do Cech aspon vim,co mam nakoupit :-)

  • Andrea Šimková | 27. 9. 2007 13:26

    Dělala jsem jí a jen se po ní zaprášilo.Děkuji za recept a jdu jí znovu péct.

  • Hana Srnová | 1. 5. 2007 21:13

    Pekla jsem již 2x. Jednou klasicky bábovku, osvědčila se. Podruhé do dortové formy jako dort. Korpus jsem dvakrát rozřízla, potřela zavařeninou, poté čokoládovým krémem. Navrch čokoládová poleva posepaná kokosem a dobrota byla na světě. Dávám za 1 a děkuji za recept. Řadím do oblíbených rychlovek.

  • Anonym | 7. 3. 2007 16:22

    Vejce dávám celé, ale přidávám špetku soli a lžíci rumu. Moc dobré.

  • Lenka | 7. 3. 2007 16:18

    Dělám něco podobného, jenom ne do bábovkové formy, ale do kulaté nebo „zapékací mísy”. Navrh potřu čokoládovou polevou a posypu kokosem. A můžu říci, že se po řezech jenom zapráší.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Margotka Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Fazolová polévka se zelím

Fazolová polévka se zelím

Gulášová polévka II.

Gulášová polévka II.

Tvarohový lehký koláč II.

Tvarohový lehký koláč II.

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Bramborové noky s kuřetem a zelím

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

Dort s nutelovým krémem

Dort s nutelovým krémem

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Ořechové rohlíčky (Pařížské)

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

35
Jáhlová kaše s hrachem, základní recept
Jáhlová kaše s hrachem,…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…
17
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Dobrá margot bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact