Do mouky smíchané s práškem do pečiva přidáme olej, vodu, žloutky, cukr a vyšleháme těsto. Pak přidáme natrouhanou čokoládu Margot a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a upečeme. Peču na 170 °C cca 50 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Týnka
|20. 2. 2012 19:17
Margot bábovka Výbornáááá jen se zaprášilo :-)
Petra
|15. 1. 2011 21:30
Výborný. Jelikož se já po margotce můžu sama utlouct, dávám do těsta minimálně 2 čokolády Margot !!! Aspoň to není moooc suché .
tereza R
|18. 2. 2009 13:26
Dnes jsem pekla-moc dobrá,není suchá!!Cukru jsem dala jen 60g a bohatě stačilo, záleží na vkusu.Formu jsem vysypala kokosem.Pro milovníky margotky ideální:-))
Petule B.
|20. 6. 2008 18:54
Dnes jsem ji upekla poprvé, držela se přesně receptu a bábovka byla móóóc dobrá. Určitě si ji brzy zopáknem, možná zkusím dortovou formu, marmeládu a krém, jak tu radí v komentářích. Děkuji za recept i inspiraci.
iva nemcova
|5. 5. 2008 19:47
Vyborna mnamka ! behem peceni i po upeceni krasne voni,je nadychana, rada bych zopakovala,ale Margotku tady nedostanu,privezla mi ji mamka. Diky za recept,davam za 1.Az pojedu do Cech aspon vim,co mam nakoupit :-)
Andrea Šimková
|27. 9. 2007 13:26
Dělala jsem jí a jen se po ní zaprášilo.Děkuji za recept a jdu jí znovu péct.
Hana Srnová
|1. 5. 2007 21:13
Pekla jsem již 2x. Jednou klasicky bábovku, osvědčila se. Podruhé do dortové formy jako dort. Korpus jsem dvakrát rozřízla, potřela zavařeninou, poté čokoládovým krémem. Navrch čokoládová poleva posepaná kokosem a dobrota byla na světě. Dávám za 1 a děkuji za recept. Řadím do oblíbených rychlovek.
Anonym
|7. 3. 2007 16:22
Vejce dávám celé, ale přidávám špetku soli a lžíci rumu. Moc dobré.
Lenka
|7. 3. 2007 16:18
Dělám něco podobného, jenom ne do bábovkové formy, ale do kulaté nebo „zapékací mísy”. Navrh potřu čokoládovou polevou a posypu kokosem. A můžu říci, že se po řezech jenom zapráší.