• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Divočák po myslivecku
Napište svůj komentář k receptu

Divočák po myslivecku

0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Divočák po myslivecku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kančí maso
    • 200
      ml červené víno
    • 1
      lžíce tymián
    • 2
      ks bobkový list
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks cibule 2-3
    • sůl
    • pepř mletý
    • chlebová kůrka Na zahuštění
    • 100
      g slanina
    • 100
      g houby (Čerstvé nebo mražené

Postup přípravy receptu

1
Kančí maso,nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku. Maso nechte marinovat alespoň 1 den. V hrnci rozehřejte olej a osmažte nakrájenou cibuli. Přidejte marinované maso a ze všech stran opečte. Maso osolte, opepřete, podlijte marinádou a vložte do vyhřáté trouby.
2
Při 180 °C duste cca 60 minut. Měkké maso přendejte do jiného hrnce. Šťávu dle potřeby rozřeďte a přiveďte k varu. Zahustěte ji nastrouhanými chlebovými kůrkami, provařte a přeceďte na maso. Nakrájenou slaninu rozškvařte na pánvi.Přidejte na malé kousky nakrájené houby. Orestujte je, osolte, trochu podlijte vodou a poduste doměkka. Poté je přidejte k masu. Vše společně prohřejte.
3
Podáváme s čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Srdce po myslivecku

Srdce po myslivecku

Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou

Divočák na zelenině s pikantní…

Divočák na pivě a zelí

Divočák na pivě a zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
Maso Zvěřina Oběd Pečení Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Česnek Chlebová kůrka Cibule Houby Kančí maso Pepř mletý Rostlinný olej Slanina Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Římský salát s rajčaty a olivami

Římský salát s rajčaty a olivami

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Mouřeníny

Mouřeníny

Uhlířina II.

Uhlířina II.

Gulášová polévka II.

Gulášová polévka II.

Zapečený lilek po italsku - bez tuku

Zapečený lilek po italsku - bez tuku

Brambory s tvarohem našich babiček

Brambory s tvarohem našich babiček

Jednoduchá lososová pomazánka

Jednoduchá lososová pomazánka

Přírodní plátek s fazolkami

Přírodní plátek s fazolkami

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

142
Čertovský mls
Čertovský mls
50
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
43
Fežoáda
Fežoáda
38
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
37
Vanilkové semifredo
Vanilkové semifredo

Zajímavé články

Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se neobejde?
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se…
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Zamilovaná Žilková (63) na svatbě Sidovského a Vítka: Tajemství jejího doprovodu odhaleno!

Zamilovaná Žilková (63) na svatbě Sidovského a Vítka: Tajemství jejího doprovodu odhaleno!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

  • Recepty.cz
  • Divočák po myslivecku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact