• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Díratá buchta z čokoládových figurek
Napište svůj komentář k receptu

Díratá buchta z čokoládových figurek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Díratá buchta z čokoládových figurek
Díratá buchta z čokoládových figurek
Díratá buchta z čokoládových figurek
Díratá buchta z čokoládových figurek
Díratá buchta z čokoládových figurek
Díratá buchta z čokoládových figurek
Díratá buchta z čokoládových figurek
Díratá buchta z čokoládových figurek
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Buchta
    • 600
      g polohrubá mouka
    • 300
      g cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 10
      lžíce rostlinný olej
    • 4
      dl mléko
  • Poleva
    • 150
      g čokoláda 4 čok.figurky/ hořká čokoláda/ jiné zbytky čokolád
    • 250
      g hera nebo máslo
    • 150
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 3
      lžíce mléko
    • 1
      hrst kokos

Postup přípravy receptu

1
Všechny suroviny na buchtu smícháme a upečeme na velkém plechu s vysokým okrajem. Do horké buchty uděláme obrácenou stranou vařečky mnoho děr, čím více, tím lépe. Celou buchtu zalejeme polevou tak, aby byla politá a díry zaplněné.
2
Poleva: všechny suroviny vyjma kokosu rozpustíme ve vodní lázni. Po polití polevou buchtu lehce posypeme kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

Mandlová buchta s meruňkami

Mandlová buchta s meruňkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • natule | 14. 12. 2014 18:11

    zkusila sem a dle čtenářek upravila, těsto 150g cukru a poleva 150g hery, nakonec sem posypala ořechy, výsledek vynikají!!!! doporučuji!!!!

  • natule | 14. 12. 2014 18:09

    recept jsem zkusila a dle čtenářek upravila, těsto jen 150g cukru a poleva jen 150g hery!!! A výsledek vynikající, " sežrán" během odpoledne. takže za sebe doporučuji!! Já dala ještě do těsta kakao, máme rádi kakaové buchty!!! :-) nakonec sem posypala ořechy!!!

  • MArkééétka :* | 24. 5. 2013 17:33

    Ten recept jsem zkusila a ta bucta se mi faaaaakt povedla... až na tu Heru je ji tam zbytečné moc a protojsem ji tam dala jenom neco přes pulku... Takže doporučuju.. Je to dobré a jednoduché... :-)

  • Quessi | 26. 10. 2012 15:07

    No já bych - bejt tebou - se nejdřív naučila gramatiku a možná bys potom i porozumněla co se to tu vůbec píše za šíleně chytrý věci :-\

  • Jana | 9. 1. 2012 14:14

    Do polevy patří opravdu celá kostka hery?

  • šárka hrubá | 9. 1. 2012 12:27

    Díky za recept,moooc dobrá,ubrala jsem jen trochu cukru :-)

  • Oliwa | 30. 11. 2011 18:48

    Co zkusit místo krystalu moučku??? :-D

  • Veronika | 7. 5. 2011 13:07

    Holky, já tento recept zkoušela několikrát a mám jeden problém. Vždycky když dělám polevu ( i na jiný koláč), tak mi pokaždý "křupe" cukr. Už fakt nevím, co dělat. Prosím o radu! O:-)

  • ivana | 5. 11. 2010 23:12

    je mi 16 a chtela bih umet pic varit umim ale pict buchty sem jeste neskousela chtela bih to moc rada skusit ale takhle jak to pise naka pani tak to vubec nechapu asi to pise nerozumitelne nebo ja nevim nebo to tak ma bit jednou to viskousim :-P

  • Klára Keselyova | 2. 5. 2010 14:17

    Robila som dne súto buchtu, do koláča som dala len 20 dk cukru, inak som sa držala receptu. Je to rýchle a aj chuťove dobré. Na vrch som nedala kokos, /ja ho nemusím/ ale dala som mleté orechy. Dobre to vypadá a aj je to dobré.

  • marie rusnokova | 30. 4. 2010 08:03

    Doma měla tato buchta veliky úspěch,všem noc chutnala.Určitě nepeču naposled.

  • Simča Sládková | 27. 4. 2010 13:48

    Je to velice rachle připravené, velmi rychle upečené a polité. Do těsta jsem ubrala cukru, do polevy využila zbylou polevu, co se potulovala nějaký čas po ledničce :-) a pár čokoládových zajíčků z čokoládové hmoty. Polevy jsem měla skoro litrový hrnek a stejně to nebylo mnoho - na povrchu mi to neudělalo pěknou vrstvu, ale nevadí, posypala jsem povrch mandlovými lupínky a tív vylepčila vzhled. Chuťově je buchta mňam a příprava velice jednoduchá....

  • Simča Sládková | 27. 4. 2010 13:48

    Je to velice rachle připravené, velmi rychle upečené a polité. Do těsta jsem ubrala cukru, do polevy využila zbylou polevu, co se potulovala nějaký čas po ledničce :-) a pár čokoládových zajíčků z čokoládové hmoty. Polevy jsem měla skoro litrový hrnek a stejně to nebylo mnoho - na povrchu mi to neudělalo pěknou vrstvu, ale nevadí, posypala jsem povrch mandlovými lupínky a tív vylepčila vzhled. Chuťově je buchta mňam a příprava velice jednoduchá....

  • Erika Červeňáková | 14. 2. 2007 12:47

    V sobotu som upiekla,do cesta som pridala cca 2 pol.lyžice arašidového masla.Odporúčam.Viem si ten koláč predstaviť aj z citrónovou príchuťou,pridala by som citrónové maslo,alebo z pomarančovou,časť mlieka by som nahradila pom.sirup.Poleva- menej tuku,viac čokolády,kľudne môže aj rum.Odporúčam ;-)))

  • jana | 25. 1. 2007 10:51

    Placka je dle receptu dost sladká a do polevy bych dala méně hery - úplně by stačilo 150 g. Jinak mňam.

  • Tereza Kubíková | 22. 1. 2007 20:50

    není to buchta "černá díra???":)))))

  • Hana Rožníčková | 26. 11. 2006 16:23

    Dnes jsem dělala tuto buchtu, do polevy jsem dala kakao a rum, je rychlá a vynikající. Není to žádná dusivka a za cca 40 minut je hotová.

  • Martina S. | 4. 5. 2006 18:30

    Je dobrá, ale .... rozhodně bych kvůli ní nešla koupit čokoládu, je jen dobrá na spotřebování figurek a zbytků čokolády.

  • marketa | 24. 4. 2006 13:13

    Vyzkousela jsem to, ale nic moc. Pripadlo mi to takove prilis "patlave". Ale napad je to zajimavy...

  • Lidka Kábrtová | 24. 4. 2006 08:33

    Tak doplňuji ingredience na polevu v případě čokofigurek: 20 dkg jeden velký čokoládový zajíc nebo jiné čokoládové zvíře, 5 dkg čoko na vaření, 15 dkg hera, 2 lžíce kakaa, 5 lžic mléka, 8 dkg moučkového cukru. Všechno rozpustit (vodní lázeň nebo mikrovlnka), nechat trochu zchladnout a šup s tím na koláč. Jo, do koláče stačí cukru jen 20 dkg.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 4. 2006 17:27

    Jo, jo, taky jsem si zrovna říkala, že bych měla složit "reparát" :-)))))))))) Pak dám vědět.

  • Anonym | 18. 4. 2006 16:32

    Tak se opět urodily tuny králíčků a čokoládových kuřátek....ale v případě těch figurek už bych cukr nepřidávala a dala i míň másla, spíš čím víc čokolády, tím líp...

  • Agny | 8. 4. 2006 15:01

    Buchta je skvělá, jenom dám příště víc čokolády. Čím víc, tím líp.

  • Monika | 21. 3. 2006 07:41

    Buchta byla výborná, jenom bych ji příště udělala asi tenčí. Ale to už záleží na chuti strávníků.

  • jitka | 10. 3. 2006 12:32

    Dělala jsem kakaovou,mouky jsem dala jen 500g,cukru 200g,do polevy1,5 čokolády na vaření.Buchta byla skvělá,díry jsem dělala do vlažné a polevu lila až byla chladnější a hustší.Za recept moc děkuju!!!!!

  • Lidka Kábrtová | 20. 2. 2006 18:16

    Jarko, to mě mrzí. Napadá mě jediné. Já jsem taková ta pomalá kuchařka, co ještě od trouby musí odehnat děti, všežravého bytového sedmilového kocoura a případně muže, takže buchta asi trošku zchladne. Polevu leju na buchtu, když je vlahá. Se zdrcnutím jsem problém neměla...Tak snad se podruhé povede.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 2. 2006 12:10

    Paní Lidko, nevím, kde jsem udělala chybu, ale buchta po zchladnutí byla tam ,kde jsou dírky, sdrcnutá. Myslím si, že je to tím, že se dělají dírky do horké buchty, ale postupovala jsem podle Vás. Buchtu jsem polévala taky horkou.Co bylo špatně?

  • Lidka Kábrtová | 9. 2. 2006 07:37

    Moje adoptivní babička přišla na dobrou kombinaci - místo půlky váhy čokolády dala tyčinku ledové kaštany. Chuťově to je i lepší než původní verze jen s čoko :-).

  • Jarmila Huhulová | 7. 2. 2006 20:02

    Hodně sladké, omezila jsem cukr, když jsem dělala podruhé dobré, také asi záleží jaká se dává čokoláda

  • Jana z VM | 8. 9. 2005 07:01

    Buchta je moc dobrá, je to ohromný nápad s těmi dírami. Je ale hodně vysoká, příště ji udělám tak ze 3/4 dávky a také méně cukru. Jinak opravdu nemá chybu!

  • Petra | 21. 4. 2005 12:06

    Dobrá,ale příště dám míň másla,zdála se mi dost masná,ale jinak super a velmi rychlé.

  • Bohunkau | 16. 4. 2005 18:55

    JE TO SUPER!!! Všem to moc chutnalo a mě se líbí, že je to šup šup a navíc něco neokoukaného.

  • Lenka | 15. 4. 2005 18:30

    To je taková dobrota!!! Lidičky, kam vy na ty nápady chodíte? Už to peču podruhé za týden a kdo ochutnal, mlaská, díví se a chce recept. Moc díky.

  • Lidka Kábrtová | 12. 4. 2005 07:29

    Pokud dáváte na polevu čokoládové figurky tak skutečně stačí cukru jen maličko. Pokud dáváte čokoládu na vaření, tak to cukr chce i do polevy. Jinak i já si už recept upravuji - do buchty stačí dát 20 dkg cukru.

  • Jarmila | 11. 4. 2005 10:01

    Upekla jsem ho také o víkendu.Synovi chutnal, ale mě přišel hodně sladký. Je tam přes půl kila cukru když se počítá i cukr v samotné čokoládě.Příště dám do těsta jenom 150g cukru a do čokolády žádný, myslím, že to bude tak přiměřené a určitě méně kalorické a zdravější.Ale nápad je to dobrý a určitě recept zařadím do mé kuchařky.

  • Jana Povolná | 8. 4. 2005 10:53

    Skvělé,chutná všem....díky

  • Lidka Kábrtová | 6. 4. 2005 15:31

    Jsem ráda, že Vám chutná, mám tenhle recept ráda, je to lepší než dort i než některé koláče s krémem...a likviduju v něm čoko z vánoc i velikonoc...

  • myška Jenny | 5. 4. 2005 21:28

    Mám upečeno a stojí to za to. Bezva nápad. Kdybych mohla tak se doslova cpu. Vynikající!

  • myška Jenny | 2. 4. 2005 20:58

    Memůžu odolat a nenapsat. To vypadá SKVĚLE. Já mám tak moc ráda buchty, že na tuhle se moc těším a ještě se zbavím nesnědených čokolád od velikonoc

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr krupice Hera Kakao Kokos Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný koláč s ořechy

Jablečný koláč s ořechy

Papriky s rajčaty - sterilované

Papriky s rajčaty - sterilované

Mikrovlnkové rychloMUFFINY

Mikrovlnkové rychloMUFFINY

Amorův jablečný řez (koláč)

Amorův jablečný řez (koláč)

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Americký jablečný koláč s ořechovou drobenkou

Americký jablečný koláč s ořechovou…

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Jednoduché kávové řezy s ořechy

Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

40 minut
Risotto se špenátem a bylinkami

Risotto se špenátem a bylinkami

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

45
Dýňová tortila
Dýňová tortila
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
24
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
23
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
AHA.cz Na večírku létaly polibky: Trojan sváděl slečnu Dvořáka!

Na večírku létaly polibky: Trojan sváděl slečnu Dvořáka!

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Z lacinosti noblesa? Slováková, Vémola i Dragounová ukázaly, že elegance je sexy!

Z lacinosti noblesa? Slováková, Vémola i Dragounová ukázaly, že elegance je sexy!

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Jen pro silné žaludky: Drsný úraz Jana Révaie!

Jen pro silné žaludky: Drsný úraz Jana Révaie!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červenec: Jak na tom budete s kariérou a komu se peníze jen pohrnou?

Velký horoskop práce a financí na červenec: Jak na tom budete s kariérou a komu se peníze jen pohrnou?

Další doporučené recepty:

Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Dipy ke grilovanému masu - z červené řepy
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Dipy ke grilovanému masu - ze zakysané smetany
Dipy ke grilovanému masu - ze zakysané…
Dírkovaný koláč
Dírkovaný koláč
Dírovaný koláč
Dírovaný koláč
Divoká kachna na pomerančích
Divoká kachna na pomerančích
  • Recepty.cz
  • Díratá buchta z čokoládových figurek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact