Koláčovou formu o průměru 30 cm vyložíme pečícím papírem, popřípadě vymažeme olejem.
2
Listové těsto vyválíme na plát asi 2 mm silný a položíme do formy. Těsto potřeme hořčicí a posypeme rovnoměrně sýrem. Rajčata nakrájíme asi na 0,5 cm silné plátky a rozložíme na sýr. Zakapeme olivovým olejem. Celý koláč ještě poprášíme jemně nasekanou čerstvou nebo usušenou bazalkou.
3
Koláč pečeme v troubě na 170 °C asi 25 minut (v horkovzdušné při 160 °C). Že je koláč upečený poznáte podle sýru, který musí mít zlatavou barvu a stejně tak podle okrajů koláče, které se zabarví do zlatava.
Díky za inspiraci. Udělal jsem tady vlastní listový slaný sýrový koláč - je to můj první :-), tady je recept:
http://www.blogovnik.cz/slany-syrovy-kolac-z-listoveho-testa-201410042038.php
No je to teda strašný :-$ nechápu lidi, kterejm to chutná :-p fuj
Women north face denali jacket sale TNF Pink/TNF BLACK
|1. 11. 2013 17:16
I love their friendship! I wish I had one like that.
Women north face denali jacket sale TNF Pink/TNF BLACK http://www.cladea2011.org/north-face-denali-c-12_14/women-north-face-denali-jacket-sale-tnf-pinktnf-black-p-265.html
Tenoulinké těsto, tak mi to přišlo spíše jako list papíru, ale chutě super :) Jde to na různé varianty, místo hořtice protlak apod. ale to už je každému jasné ;)
jůůůů, super, to je tak jednoduché a rychlé. to je super inspirace. taky mám doma dijonaise od helmansu, je sice trošku jiná než hořčice, ale kupovat speciálně dijonskou hořčici se mi kvůli tomu moc nechce, takže to udělám z toho.díky za tip.
dasad .
|3. 5. 2009 20:57
pouzivam dijonnaise helmans a nema chybu, super recept
Jana Hrušková
|6. 2. 2007 19:02
jako další varianta je výborné místo hořčice potřít těsto kupovanou pomazánkou na tousty-topinky. Je to super.