Dietní jablečný závin
Tvarohová bábovka rychlá a dietní
Zdravý a výborný dietní ovesný koláč…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
no ja med vždy tepelně upravovala tak to asi zaleži na každem jak se k tomu posatví:))
Ďakujem:)))
Dle Ajurvédy se nemá med tepelně upravovat, raději tedy použít komplet hnědý surový cukr, a med třeba do náplně ...
med není nutnost, v podstatě to muže osladit čimkoli, ten med je tam jen aby byla rolada vice "zdravá":)
Terka, prosím vás, je tam ten med nutný alebo možno zvýšiť podiel cukru ?
Hranolky
Zapečené brambory s mletým masem a…
Zapečené rybí filety
Senzační řezy z velkého plechu
Nivová pomazánka II.
Gyros s tzatziky
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Čočka na kyselo po našem
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros