Dietní jablečný závin
Tvarohová bábovka rychlá a dietní
Zdravý a výborný dietní ovesný koláč…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
no ja med vždy tepelně upravovala tak to asi zaleži na každem jak se k tomu posatví:))
Ďakujem:)))
Dle Ajurvédy se nemá med tepelně upravovat, raději tedy použít komplet hnědý surový cukr, a med třeba do náplně ...
med není nutnost, v podstatě to muže osladit čimkoli, ten med je tam jen aby byla rolada vice "zdravá":)
Terka, prosím vás, je tam ten med nutný alebo možno zvýšiť podiel cukru ?
Ukrajinský boršč II.
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Dýňový krém
Hruškové šátečky se skořicí
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Jablečný koktejl
Bezlepkový dort
Bramborový salát s řepou
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem