Dietní jablečný závin
Tvarohová bábovka rychlá a dietní
Hovězí polévka s masem - dietní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
no ja med vždy tepelně upravovala tak to asi zaleži na každem jak se k tomu posatví:))
Ďakujem:)))
Dle Ajurvédy se nemá med tepelně upravovat, raději tedy použít komplet hnědý surový cukr, a med třeba do náplně ...
med není nutnost, v podstatě to muže osladit čimkoli, ten med je tam jen aby byla rolada vice "zdravá":)
Terka, prosím vás, je tam ten med nutný alebo možno zvýšiť podiel cukru ?
Tvarohový závin
Béřovický králík
Mrkvová oříšková bábovka
Perník z perníků-nepečené
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Křehké škvarkové pracny
Volské oko v chlebu
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami