Dietní jablečný závin
Tvarohová bábovka rychlá a dietní
Hovězí polévka s masem - dietní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
no ja med vždy tepelně upravovala tak to asi zaleži na každem jak se k tomu posatví:))
Ďakujem:)))
Dle Ajurvédy se nemá med tepelně upravovat, raději tedy použít komplet hnědý surový cukr, a med třeba do náplně ...
med není nutnost, v podstatě to muže osladit čimkoli, ten med je tam jen aby byla rolada vice "zdravá":)
Terka, prosím vás, je tam ten med nutný alebo možno zvýšiť podiel cukru ?
Krabí pomazánka
Obrácené řízky podle tchýně
Tvarohová bábovka IV.
Brokolicová pomazánka
Pudinkovo-jablečné řezy
Cuketovo-čokoládový koláč
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Vepřová kýta s červenýma fazolema
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek