Jogurt smícháme s moukou, osolíme, přidáme prášek do pečiva. Vpracujeme rukama hladké těsto a dáme do lednice na půl hodiny odpočinout.
2
Pak vyválíme tenké těsto, skleničkou vykrojíme kolečka, dáme na pečící papír a do trouby na 180 stupňů. Pečeme dozlatova asi 8 minut. Pak potřeme česnekem utřeným se solí a trochou oleje, pak kečupem a nakonec nastrouháme tvrdý sýr.
3
Výsledek: 15 minilangošů za 20 korun a pár minut času
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra
|3. 5. 2017 12:13
Zkusila jsem a byly moc dobré, je fakt že klasika je klasika ale protože jsou dietní splnili očekávání a byly moc dobré :)
POZOR,POZOR
|17. 3. 2017 12:30
DNES JSME JE SKOUŠELI A ŘEKNU VAM BYL TO HNUS LANGOŠE UŽ SEM JEDLA NAPOSLEJ FUJTAJBL TO BYLI HNUSNÉ LANGOŠE TEN HRUŠKA AT SE NEMICHÁ DO VAŘENÍ STEJNĚ TO STOJI CO VŠE UDĚLA ZA HOVNO! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-) :-( :-( :-( :-( :-X :-X :-X
POZOR,POZOR
|17. 3. 2017 12:30
DNES JSME JE SKOUŠELI A ŘEKNU VAM BYL TO HNUS LANGOŠE UŽ SEM JEDLA NAPOSLEJ FUJTAJBL TO BYLI HNUSNÉ LANGOŠE TEN HRUŠKA AT SE NEMICHÁ DO VAŘENÍ STEJNĚ TO STOJI CO VŠE UDĚLA ZA HOVNO! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-) :-( :-( :-( :-( :-X :-X :-X
Tradá
|1. 7. 2016 08:26
Já to chtěla zkusit. :-D Tak ze zvědavosti, ale počítala jsem, že se nepovedou. :-D No... Prostě po pomazání česnekem a posypáným sýrem nám vznikly fajn slaný sůši k pivu a vínu. :-D Langoše prostě nemůžou být dietní. :-D
Sidi
|14. 11. 2015 19:46
Ahoj dnes vyzkouseno. A chutnalo nam,ale smaženo na pánvičce. A kusů-koleček tak 12, rozhodně to není pro 4 lidi.
Karkulka
|3. 10. 2015 19:44
Prosím Vás, dnes jsem zkoušela....je to katastrofa!!!!...ale to mě mohlo napadnout :-\ .....dělali p
jsme to přesně podle receptu, děs!!!!Letělo to hne do koše. :-$
Aja
|19. 8. 2015 15:41
Já langoše miluji. Dietní langoše jsem hodila na pánev s olejem a chuťově byly opravdu moc dobré. Jejich výhodou je snadná příprava bez kynutí.
Myslím, že dnes jsem je nedělala naposledy! ;-)
Mám Domácí kuchařku od M. D. Rettigové doma, proto s Hankou ani s Vámi souhlasit nemohu, V té kuchařce je obrovské množství receptů z mnoha surovin, ale hlavně, paní Rettigová vaření asi rozuměla, ale Hruška očividně ne, jen kopíroval to, co mu padlo na internetu do oka. Někdy to mělo trochu smysl, někdy ne, ale hlavně - NEUMĚL vařit! Podívejte se například na jeho videorecept - pudinková bomba a pokud vařit umíte a máte zdravé oči, určitě poznáte, co je na tom špatně a mistr Hruška se rozplýval, jak to není skvělé. :-D A bohužel - nejsem sám pan Pohlreich, ale aspoň jeho jméno umíte napsat ;-)
Fousová
|17. 6. 2015 10:45
Vypadá to jako by jste byl sám pan Pohlreich, když se za něj tak berete a všechno o něm víte. Arogance sama. Někde jsem slyšela že paní Rettigová vařila i z kuřích nožiček a zobáků a to pro mě je celkem dost šílené. V tomto duchu musím souhlasit s paní Hankou.
V první větě píšete "jeho jídla", v druhé, že to nejsou jeho jídla. Pohlreicha do kapsy rozhodně nestrčil. Pohlreich provozuje několik úspěšných a ceněných restaurací u nás i v zahraničí, vyučuje na škole a v kurzech vaření a jako vedlejšák má několik pořadů v TV a napsal 14 kuchařek. Hruška má kuchařku s recepty staženými z internetu a nemá na ni ani práva, protože na ní má práva NOVA. Hruška je bez NOVY - hmmm - vlastně ani nevím kde teď je. Mimochodem, kuchařka Ládi Hrušky už je taky ve výprodeji. :-* A napsat, že Rettigová vařila hůř než Hruška - to už je čiré šílenství! :-D
Lenka
|7. 3. 2015 14:39
Já bych hodnotila výsledně za 2. Smažené jsou opravdu chutnější, ale když se kouknu na sebe do zrcadla, tak jsou i tyhle dobré. Je to o zvyku, jsme tak naučení :-) Jednoduché, rychlé a chuťové buňky uspokojí
Lenka
|7. 3. 2015 14:37
Já bych hodnotila výsledně za 2. Smažené jsou opravdu chutnější, ale když se kouknu na sebe do zrcadla, tak jsou i tyhle dobré. Je to o zvyku, jsme tak naučení :-) Jednoduché, rychlé a chuťové buňky uspokojí
Linda
|3. 1. 2015 02:59
Výborné langoše :) lepší než ta hnusná smažená sračka, která je nasáklá laciným olejem! :!
Hanka
|2. 1. 2015 17:00
Zajímavé kolik lidí Hrušku nesnáší a většina těhlech pokritců jeho jídla vaří a jí. Vždyť to nejsou jeho recepty, sám říká, že je má z netu a že jsou lidma vyzkoušené a osvědčené, jen je prezentuje věčně hladovému národu a strčil do kapsy i Pohlraicha, který má kuchařky ve slevách ve výprodeji. :-| Tak abyste se nezbláznily. Retigová vařila mnohem hůř a je slavná dodneska. :-D
Tento recept nemá s langošem nic společného :-( Tak už to většinou bývá, když je něco podle Ládi Hrušky ;-)
jaroslav
|17. 12. 2014 20:09
nic moc ,jsou dost tvrde !! Lepsi smazit ;-)
Hanka
|31. 8. 2014 18:10
Langoše? Tohle? To by se Maďaři divili. Ale slušný recept na pita chléb. Ale v žádném případě nepečte dozlatova!
pajda
|24. 6. 2014 21:26
Langoše = katastrofa ! Tvrdé, nepoživatelné.
To je pak snad lepší ten klasický, nedietní, mastňoučký... ;-)
Freddie
|30. 5. 2014 17:53
S langošema v pravým slova smyslu toho moc společnýho nemaj. Ale mě to chutná. A navíc nejsou tak těžký a mastný jako pravý langoše. Jinak četla jsem (a i podle mojí zkušenosti) pokud dáte do těsta něco kyselýho (tvaroh, jogurt, ovoce......) a kypřící prášek, tak to musí jít okamžitě do trouby, jinak ten prášek "vyšumí" naprázdno. Takže ten odpočinek, nevim nevim.
Zdena
|29. 4. 2014 11:40
Prosím, nekopírujte obrázky. tn.nova.cz
Ali
|18. 4. 2014 18:32
Já teda nevím, pekla jsem je dokudd nebyly zlaté a pak byly hrozně tvrdé suché žádné těsto :/ už je asi taky nebudu dělat
Mě se teda nepovedly,byly tvrdé jak podešev...už je zkoušet nebudu:(
Sysina
|18. 2. 2014 10:42
Smažený langoš je smažený. To mi nikdo nevymluví. Zrovna jako ty koblihy pečené v troubě. Láďa neLáďa. 8-)
Martina
|17. 2. 2014 10:27
Vyzkoušené a výsledek je takový, že langoše s droždím jsou lepší a hlavně nadýchanější, takže už dělat asi nebudu. Nadruhou stranu byly rychlé a opravdu dietní, ale to nás moc nevzruší a radši zahřešíme. Množství pro 4 osoby, no nevím, my bychom se z toho nenajedli.