Kuřecí maso osolíme a naložíme na několik hodin (nejlépe přes noc) do marinády a můžeme i občas promíchat, aby se vůně dostaly pěkně do masa. Marinované kousky kuřete vyjmeme z marinády, trochu je osušíme, lehce poprášíme hladkou moukou a zprudka krátce osmahneme na olivovém oleji. Do marinády přidáme kečup a vše společně s kuřecím vývarem přilijeme k masu. Zakryté dusíme v troubě při 200 °C asi 50 minut.
2
<BR>Příloha: rýže<BR><BR>Dobrá rada: Když koupím řapíkatý celer, použiji jen 1 jeho stvol a ostatní jednotlivě zabalím do fólie, zamrazím a použiji příště. Čerstvý tymián můžete mít k dispozici po celý rok, když ho budete pěstovat na zahradě nebo v truhlíku na lodžii, kde vydrží i přes zimu.
3
<BR>Kuře připravuji tímto způsobem velmi často nejen proto, že výborně chutná, ale je i dietní.