Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Liba
|10. 3. 2017 13:54
Katastrofa,těsto se lepí a rozpadá se vůbec nedrží tvar. Na plech jsem to nějakým zázrakem přehodila ale vypadá do hrozně. :-X Těšila jsem se na něj ale poprvé a naposled..
Pontiaca
|24. 9. 2014 12:50
Kolik toho jogurtu jste tam dala? Já jen jestli se mám držet gramáže co je udáno u smetany 400g. Předem děkuji za radu :-)
Soniq
|24. 9. 2013 08:32
Použila jsem bílý jogurt a žitnou mouku, osladila lehce stévií a opravdu luxusní. Děkuju za recept :) :-)
wew
|12. 9. 2013 20:39
"Utvoříme krásně tvárné těsto" ....
z mouky a čeho? prosím postup na těsto, děkuji
tak jsem ho upekla a doporučuji všem. Opravdu je výborný :-)
Marketa USA
|27. 10. 2012 01:03
Prave jsme ochutnali strudl. A vazne doporucuji. Jsem prekvapena jak je jednoduchy, rychly a na vic chutny!!! :-[
donna
|24. 5. 2012 12:44
to testo chutna jak stary chleba :-(
RICHI
|24. 5. 2012 11:34
NEMUZU DOPRDELE ,ZABALIT PRES PUL KILA JABLEK DO TAKOVEHO MNOZSTVI TESTA.celese mi to rozpadlo a vypada to na vyhozeni do hajzlu.poradi mi nekdo- :'(
Eliška
|8. 12. 2011 08:50
Moc děkuji za tento recept, zrovna si pochutnávám :) místo hladké mouky jsem dala celozrnnou a místo smetany bílý jogurt, aby to bylo opravdu dietní. A do těsta jsem přidala trošku medu. Nikdy bych nevěřila, že se dá upéct těsto bez vajec nebo kypriciho prasku a fakt to jde.
Katka
|16. 9. 2011 18:00
Štrůdl sem právě vytáhla z trouby tak uvidíme jak bude chutnat,jsem na něj zvědavá :-) Ale nevíte někdo proč se mi při válení tolik lepilo,válela sem ho na pomoučněném silikonovém válu a špatně se rozvalovalo,nemáte nějakou radu?Díky
Lada Javorkova
|14. 2. 2010 02:39
Vyborny recept, dekuji!
hana Valentová
|19. 11. 2006 18:40
Vypadá to opravdu výborně, nidky jsem nevěděla, že obyčejné listové těsto je samá mouka, tuk a sůl. Tady je ta mouka sice také, ale určitě to bude lepší než to listové těsto. A při potřebě sladit, můžeme osladit buď tmavým cukrem nebo umělým sladidlem.
Leni H.
|23. 2. 2005 13:51
Chci se jen zeptat,jaká to je kysaná smetana bez tuku? s tou jsem se ještě nesetkala... Bude stačit nízkotučný jogurt? Díky
Paulina Farkas
|12. 1. 2005 04:13
Vyborny jednoduchy recept, zavin nam moc chutnal. Doporucuji vyzkouset.
Gabina
|13. 7. 2004 12:59
Vyzera to zaujmavo tak to treba iba vyskusat a potom kritizovat. Hlavna vec ze bude chutit
zuzka zuzka
|2. 3. 2004 14:56
Jedla alebo potraviny bez pridania klasickeho repneho cukru sa mozu volat: dietne, diabeticke alebo dia ...pretoze ich mozu zaradit do svojho jedalneho listka aj diabetici.
Lada Kovářová
|28. 2. 2004 08:10
Bílá mouka jak je vám jistě známo nemá žádnou souvislost s výší krevních testů. Jedná se o recept vhodný při redukční dietě, jelikož je bez tuku a cukru.
co se staráš chytrý
|27. 2. 2004 16:55
no řeknu vám teda, že poslechnout vás tak se mi zvýší jaterní testy, jelikož tento recept není dietní jelikož jak vám je jistě známo bílá mouka není dietní takže se vzpamatujte a nevymýšlej te si blbosti s pozdravem vláda