Diabetikové bohužel můžou jen zobat v případě každé sladkosti. Moje poznámka směřovala k tomu, že cukroví ze samého ovoce nemusí být právě dietní. Rovněž chápu, že marmeláda je tam na spojení, ale nechápu, proč pak ještě přislazovat umělým sladidlem. Vždyť diabetik není na sladké, natož na příliš sladké zvyklý. Představa o tom, že diabetik může klidně konzumovat potraviny a stačí, když v nich není cukr, je bohužel vlastní většině výrobců trvanlivých diabetických sladkostí, které bývají zbytečně přeslazené.
marmelada je tam aby se hmota dobre spojila a dala se tvarovat, jinak to ze je tam hodne sacharidu je samozrejme pravda, takze to diabetikove nemuzou jist po hrstech ale obcas si zobmout snad muzou ..
Určitě je to dobré, ale pozor na sušené ovoce, obsahuje hrozně moc sacharidů! A ještě ke všemu hmotu sladíme umělým sladidlem§ Proč, když je ze sladkého sušeného ovoce a marmelády?