Můžete mi prosím doporučit jaký druh umělého sladidla použít a kde ho koupit?
Vůbec se mi to nepovedlo. Sice jsme to snědli, ale víckrát to riskovat nebudu.
Koláč jsem si upekla v sobotu, dala jsem na něj kompotované třešně (dia) a perfektně hustou zakysanou smetanu s kakaem a trochou sladidla - už v sobotu jsem dost ochutnala, je opravdu výborný, chutnal i nediabetikům. Do těsta jsem přidala dvě lžičky strouhaných lístkových oříšků, které byly momentálně po ruce. Lepší je ale druhý den, kdy je smetana hodně ztuhlá.Díky za výborný, lehoučký a rychlý recept, budu si jej dost často péct.
Sladidlo Diachrom jak práškové, tak v tabetách můžete používat všude, kde se nepřidává prášek do pečiva. Je to psané v přiloženém receptáři k práškovému Dia...
Teď nechápu ... a tablety Diachromu se použít můžou, nebo ne ?
Přesně tak, jak už uvádí J.P. použijte a rozdrobte opravdu TABLETY, DIACHROM ne!
DIACHROM je skutečně výtečný ale je na něm upozornění, že se nemá používat v kombinaci s kypřícím práškem
Není lepší místo tablet umělého sladidla použít práškové? Jedním z nejlepších je DIACHROM a to jak v tabeltách, tak práškový.