• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • DIA kakaový koláč se zakysanou smetanou
Napište svůj komentář k receptu

DIA kakaový koláč se zakysanou smetanou

autor: Ivana Kašparovská
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
DIA kakaový koláč se zakysanou smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto:
    • 3
      ks vejce
    • 4
      ks umělé sladidlo
    • 1
      lžíce voda
    • 3
      lžíce polohrubá mouka
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
    • 2
      lžíce kakao
  • Náplň:
    • 2
      kelímek zakysaná smetana
    • 3
      lžíce kakao
    • sladidlo 6-10 kapek
    • broskvový kompot nebo meruňkový dia kompot

Postup přípravy receptu

1
Z bílků a vody vyšleháme tuhý sníh a zašleháme do něj rozdrobené sladidlo. Do sněhu zlehka vmícháme žloutky a mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané dortové formy a upečeme. Na upečený korpus uložíme ovoce na které navrstvíme náplň (nahoru můžeme postrouhat dia čokoládu).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkový koláč se zakysanou smetanou

Jablkový koláč se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nikah1 | 17. 2. 2012 10:54

    Můžete mi prosím doporučit jaký druh umělého sladidla použít a kde ho koupit?

  • Merky | 6. 1. 2012 19:32

    Vůbec se mi to nepovedlo. Sice jsme to snědli, ale víckrát to riskovat nebudu.

  • Jana z VM | 12. 2. 2007 07:02

    Koláč jsem si upekla v sobotu, dala jsem na něj kompotované třešně (dia) a perfektně hustou zakysanou smetanu s kakaem a trochou sladidla - už v sobotu jsem dost ochutnala, je opravdu výborný, chutnal i nediabetikům. Do těsta jsem přidala dvě lžičky strouhaných lístkových oříšků, které byly momentálně po ruce. Lepší je ale druhý den, kdy je smetana hodně ztuhlá.Díky za výborný, lehoučký a rychlý recept, budu si jej dost často péct.

  • J.P. | 26. 9. 2006 09:39

    Sladidlo Diachrom jak práškové, tak v tabetách můžete používat všude, kde se nepřidává prášek do pečiva. Je to psané v přiloženém receptáři k práškovému Dia...

  • Jana z VM | 26. 9. 2006 06:57

    Teď nechápu ... a tablety Diachromu se použít můžou, nebo ne ?

  • Ivana Kašparovská | 25. 9. 2006 15:16

    Přesně tak, jak už uvádí J.P. použijte a rozdrobte opravdu TABLETY, DIACHROM ne!

  • J.P. | 25. 9. 2006 12:27

    DIACHROM je skutečně výtečný ale je na něm upozornění, že se nemá používat v kombinaci s kypřícím práškem

  • Jana z VM | 25. 9. 2006 07:08

    Není lepší místo tablet umělého sladidla použít práškové? Jedním z nejlepších je DIACHROM a to jak v tabeltách, tak práškový.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Kakao Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sladidlo Umělé sladidlo Vejce Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové závitky na smetaně

Vepřové závitky na smetaně

Pizza

Pizza

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Velikonoční medové řezy

Velikonoční medové řezy

Dietní rychlá jakočína

Dietní rychlá jakočína

Kynuté koláče od maminky

Kynuté koláče od maminky

Ledový salát s cherry rajčátky a smetanou

Ledový salát s cherry rajčátky a…

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Jednoduchá vařená poleva

Jednoduchá vařená poleva

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

145
Klasické lečo
Klasické lečo
101
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
85
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
62
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…
60
Chia dezert z červeného pomeranče
Chia dezert z červeného…

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

  • Recepty.cz
  • DIA kakaový koláč se zakysanou smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact