• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • DIA Andělské slzy
Napište svůj komentář k receptu

DIA Andělské slzy

autor: j.g
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
DIA Andělské slzy
Nahrát fotku
 

Suroviny

35 porce
    • 140
      g hladká mouka
    • 100
      g máslo (Hera)
    • 50
      g vlašské ořechy mleté
    • 50
      g umělé sladidlo na pečení
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      sklenice dia marmeláda

Postup přípravy receptu

1
Z mouky, ořechů, umělého sladidla, másla, oleje a lžíce studené vody vypracujeme hladké těsto. Nechte je uležet asi 1/2 hodiny v chladu. Pak z něj vytvarujte váleček, který naporcujte na 35 kousků, z kousků formujte pomoučenýma rukama kuličky. Rozložte je na plech vyloženým pečícím papírem, do středu každé kuličky udělejte dolík. Pečte v předehřáté troubě na 175 °C asi 15minut. Vychladlé kuličky plňte marmeládou až ve chvíli, kdy začnou mírně tuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kakaovo-ořechové slzy s krémem

Kakaovo-ořechové slzy s krémem

Andělské zvony

Andělské zvony

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Diabetik | 8. 11. 2012 19:44

    Dobrý den , je možné že ten jeden kus mi vyšel na 2VJ ? A sladidlo tam může být i přírodní ? např .: stévia ?

  • Evelína | 29. 8. 2012 15:25

    Dobrý den mohu se zeptat zda se tento moučník dá udělat i ne DIA? Že by se tam místo umělého sladidla dal normální moučkový cukr?

  • marie reznickova | 21. 12. 2009 22:19

    jaký průměr asi má mít ten váleček? předem děkuji

  • Di | 5. 11. 2007 06:19

    Prstík sáhl vedle - sladilo se jmenuje CLARA.

  • Di | 4. 11. 2007 11:11

    V každém větším supermarketu je koutek DIA - najdete ho v Albertu, Intersparu. Já osobně používám Vlaru na bázi sorbitu.

  • Bohumila Pěnčíková | 4. 11. 2007 00:40

    Dobrý den, pane Gallischeku, ráda bych vyzkoušela, ale chtěla bych se zeptat, kde se dá sehnat umělé sladidlo na pečení. Lze ho koupit v nějakém větším supermarketu nebo musím do zdravé výživy? Moc děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky DIA Pečení Chlazení Vánoce Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: DIA marmeláda Hladká mouka Máslo Rostlinný olej Umělé sladidlo Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bulharská pomazánka

Bulharská pomazánka

Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Pikantní škvarková pomazánka nejen na…

Tvarohové těsto na slano i sladko

Tvarohové těsto na slano i sladko

Šlehačková roláda IV.

Šlehačková roláda IV.

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Česnekové těstoviny se sýrovými rajčátky

Česnekové těstoviny se sýrovými…

Tvarůžková pomazánka speciál

Tvarůžková pomazánka speciál

Jogurtový tropik dort - nepečený

Jogurtový tropik dort - nepečený

Doporučujeme

30 minut
Pečené batáty s quinoou

Pečené batáty s quinoou

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

27
Polévka Machi
Polévka Machi
20
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
18
Strouhaný kakaový koláč
Strouhaný kakaový koláč
18
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
16
Sádlová pomazánka
Sádlová pomazánka

Zajímavé články

Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
AHA.cz Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Odhalení kalendáře Pirelli: Noční jízda hvězd! A sobotní manévry…

Odhalení kalendáře Pirelli: Noční jízda hvězd! A sobotní manévry…

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Dezert Pavlova
Dezert Pavlova
Dhál indický, falešný (čočková kaše s rýží), základní recept
Dhál indický, falešný (čočková kaše s…
Dhal s mušlemi
Dhal s mušlemi
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Dia kokosové kuličky
Dia kokosové kuličky
Dia rohlíčky s ořechy
Dia rohlíčky s ořechy
  • Recepty.cz
  • DIA Andělské slzy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact