• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • DIA Andělské slzy
Napište svůj komentář k receptu

DIA Andělské slzy

autor: j.g
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
DIA Andělské slzy
Nahrát fotku
 

Suroviny

35 porce
    • 140
      g hladká mouka
    • 100
      g máslo (Hera)
    • 50
      g vlašské ořechy mleté
    • 50
      g umělé sladidlo na pečení
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      sklenice dia marmeláda

Postup přípravy receptu

1
Z mouky, ořechů, umělého sladidla, másla, oleje a lžíce studené vody vypracujeme hladké těsto. Nechte je uležet asi 1/2 hodiny v chladu. Pak z něj vytvarujte váleček, který naporcujte na 35 kousků, z kousků formujte pomoučenýma rukama kuličky. Rozložte je na plech vyloženým pečícím papírem, do středu každé kuličky udělejte dolík. Pečte v předehřáté troubě na 175 °C asi 15minut. Vychladlé kuličky plňte marmeládou až ve chvíli, kdy začnou mírně tuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kakaovo-ořechové slzy s krémem

Kakaovo-ořechové slzy s krémem

Andělské zvony

Andělské zvony

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Diabetik | 8. 11. 2012 19:44

    Dobrý den , je možné že ten jeden kus mi vyšel na 2VJ ? A sladidlo tam může být i přírodní ? např .: stévia ?

  • Evelína | 29. 8. 2012 15:25

    Dobrý den mohu se zeptat zda se tento moučník dá udělat i ne DIA? Že by se tam místo umělého sladidla dal normální moučkový cukr?

  • marie reznickova | 21. 12. 2009 22:19

    jaký průměr asi má mít ten váleček? předem děkuji

  • Di | 5. 11. 2007 06:19

    Prstík sáhl vedle - sladilo se jmenuje CLARA.

  • Di | 4. 11. 2007 11:11

    V každém větším supermarketu je koutek DIA - najdete ho v Albertu, Intersparu. Já osobně používám Vlaru na bázi sorbitu.

  • Bohumila Pěnčíková | 4. 11. 2007 00:40

    Dobrý den, pane Gallischeku, ráda bych vyzkoušela, ale chtěla bych se zeptat, kde se dá sehnat umělé sladidlo na pečení. Lze ho koupit v nějakém větším supermarketu nebo musím do zdravé výživy? Moc děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky DIA Pečení Chlazení Vánoce Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: DIA marmeláda Hladká mouka Máslo Rostlinný olej Umělé sladidlo Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Alpský Kaiserschmarrn

Alpský Kaiserschmarrn

Variace na Kung-Pao

Variace na Kung-Pao

Plněné cukety s ementálem

Plněné cukety s ementálem

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Lokše (langoše)

Lokše (langoše)

Dušená krkovička se zeleninou

Dušená krkovička se zeleninou

Pečené brambory se zeleninou

Pečené brambory se zeleninou

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

24
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
22
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
20
Ryba v těstíčku
Ryba v těstíčku
18
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová…
18
Poleva z "ledových kaštanů"
Poleva z "ledových…

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

Další doporučené recepty:

Dezert Pavlova
Dezert Pavlova
Dhál indický, falešný (čočková kaše s rýží), základní recept
Dhál indický, falešný (čočková kaše s…
Dhal s mušlemi
Dhal s mušlemi
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Dia kokosové kuličky
Dia kokosové kuličky
Dia rohlíčky s ořechy
Dia rohlíčky s ořechy
  • Recepty.cz
  • DIA Andělské slzy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact