• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • DIA Andělské slzy
Napište svůj komentář k receptu

DIA Andělské slzy

autor: j.g
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
DIA Andělské slzy
Nahrát fotku
 

Suroviny

35 porce
    • 140
      g hladká mouka
    • 100
      g máslo (Hera)
    • 50
      g vlašské ořechy mleté
    • 50
      g umělé sladidlo na pečení
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      sklenice dia marmeláda

Postup přípravy receptu

1
Z mouky, ořechů, umělého sladidla, másla, oleje a lžíce studené vody vypracujeme hladké těsto. Nechte je uležet asi 1/2 hodiny v chladu. Pak z něj vytvarujte váleček, který naporcujte na 35 kousků, z kousků formujte pomoučenýma rukama kuličky. Rozložte je na plech vyloženým pečícím papírem, do středu každé kuličky udělejte dolík. Pečte v předehřáté troubě na 175 °C asi 15minut. Vychladlé kuličky plňte marmeládou až ve chvíli, kdy začnou mírně tuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kakaovo-ořechové slzy s krémem

Kakaovo-ořechové slzy s krémem

Andělské zvony

Andělské zvony

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

Tvarohová Buchta - Anďelské Sny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Diabetik | 8. 11. 2012 19:44

    Dobrý den , je možné že ten jeden kus mi vyšel na 2VJ ? A sladidlo tam může být i přírodní ? např .: stévia ?

  • Evelína | 29. 8. 2012 15:25

    Dobrý den mohu se zeptat zda se tento moučník dá udělat i ne DIA? Že by se tam místo umělého sladidla dal normální moučkový cukr?

  • marie reznickova | 21. 12. 2009 22:19

    jaký průměr asi má mít ten váleček? předem děkuji

  • Di | 5. 11. 2007 06:19

    Prstík sáhl vedle - sladilo se jmenuje CLARA.

  • Di | 4. 11. 2007 11:11

    V každém větším supermarketu je koutek DIA - najdete ho v Albertu, Intersparu. Já osobně používám Vlaru na bázi sorbitu.

  • Bohumila Pěnčíková | 4. 11. 2007 00:40

    Dobrý den, pane Gallischeku, ráda bych vyzkoušela, ale chtěla bych se zeptat, kde se dá sehnat umělé sladidlo na pečení. Lze ho koupit v nějakém větším supermarketu nebo musím do zdravé výživy? Moc děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky DIA Pečení Chlazení Vánoce Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: DIA marmeláda Hladká mouka Máslo Rostlinný olej Umělé sladidlo Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Flamendří česnečka

Flamendří česnečka

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s okurkou

Česnekové kapsy

Česnekové kapsy

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Vepřové nudličky na žampionech

Vepřové nudličky na žampionech

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

73
Ševcovský mls - trochu jinak
Ševcovský mls - trochu…
38
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Placičky z bramborové kaše
Placičky z bramborové…
23
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Dezert Pavlova
Dezert Pavlova
Dhál indický, falešný (čočková kaše s rýží), základní recept
Dhál indický, falešný (čočková kaše s…
Dhal s mušlemi
Dhal s mušlemi
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Dia kokosové kuličky
Dia kokosové kuličky
Dia rohlíčky s ořechy
Dia rohlíčky s ořechy
  • Recepty.cz
  • DIA Andělské slzy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact