doporučuji i obyčejný tučný tvaroh - krásně tuhne a je podstatně míň "tučný", než Lučina i pomazánková máslo
Martine, já ano. Mám vyzkoušeno vaničkový tvaroh + šlehačka i vaničkový tvaroh + zakysaná smetana. Obojí je výborné, obojí celkem ztuhne, takže se dá používat jako krém na jakékoli moučníky i na piškoty
Zkoušeli jste někdo použít krabičkový tvaroh místo Lučiny ?
Dělám něco podobného, ale místo lučiny dávám 2 pomazánkové másla, 2 šlehačky a 20 dkg cukru. To vše dám do dortové formy a až to ztuhne,nakrájím a dám na vrch čerstvé ovoce (jahody nebo maliny, rybíz,banány...) a zaleji želé na dorty.
Rychlý na přípravu nenáročný dezert, který všem chutná
Výborný desert
Dávám lučinu v kelímku, na které je napsáno určená na pomazánky, moc nám to chutná!!!
Souhlasím moc dobré, dělám do kelímků, dám zmrazit a pak po mírném povolení je to výborné jako zmrazený desert
Konečně jsme našli výborný desert, všem doporučujeme - dáváme Lučinu nízkotučnou kvůli linii
Moc dobré, lépe mi chutná než tiramissu po česku. Dělám do pohárů a všem moc chutná
To je de facto tiramisu, ve kterém se namísto mascarpone použije lučina.
Moc dobre!!!Mirka
Lučinová hmota: utřeme Lučiny s cukrem a ušlehanou šlehačkou.
Jak,ale jvytvoříte hmotu z lučiny