lžíce
růžový likér
lze použít i malinový nebo višňový
1
balíček
ztužovač šlehačky
Postup přípravy receptu
1
Arašídy v karamelu nahrubo pomeleme. Smetanu vyšleháme do husta se ztužovačem. Přidáme arašídy, džem, likér a opatrně, ale pořádně promícháme. Přendáme do mističek a ponecháme v mrazáku minimálně 3 hodiny. Ozdoba podle fantazie, chuti a možností.
2
Recept pochází z Turecka, je to specialita hotelu "Zurich" v Istambulu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|29. 3. 2006 14:23
My to mame nejradeji jeste nez je to napul zmrzly, napul krem:-))
Pavlína Svitáková
|29. 3. 2006 14:03
Zmrzliny všeho druhu ,to je moje.Tento dezert je velice zajímavý.Moc dííík ,Airan.:-)
Helena
|28. 3. 2006 16:06
To vypada velmi zajimave,jen jsem nevedela,ze existuje ruzovy liker.Mam doma extrakt z kvetu ruze(nealkoholicky),liker jen tresnovy,uvidime.Nestiham vsechny ty dobroty vyzkouset.