• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Devil eggs
Napište svůj komentář k receptu

Devil eggs

autor: Kukajda
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Devil eggs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      ks vejce
    • hořčice
    • 2
      lžíce majonéza
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika červená na posyp

Postup přípravy receptu

1
Vejce uvaříme natvrdo. Vychladlé rozkrojíme na půlku a vyjmeme žloutek tak, aby nám zůstal neporušený bílek. Žloutky umícháme s majonézou a podle chuti přidáme plnotučnou hořčici. Uděláme takovou jakoby kaši, kterou pak plníme uvařené bílky a nakonec posypeme červenou paprikou.
2
Velice rychlé pohoštění.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 3. 10. 2007 07:46

    Je to tak, Daniello. Ale zkuste na to upozornit a najde se dost těch, co vám ukousnou hlavu. Lucie, je to v silách přispěvatelů, i když samozřejmě někdy se to nepodaří. Chce to jen chtít a dát si tu práci - je to snažší než vypsat celý recept! To není žádné pomlouvání ani čepýření se, už jsem to vysvětlovala mnohokrát - jde jen o to chtít něco dělat lépe!!

  • Daniella O. | 2. 10. 2007 21:24

    Di,musim s Vami naprosto souhlasit. Vcera jsem hledala nejaky recept podle ingredienci a vyjelo mi snad 5 nebo 6 uplne stejnych, akorad,ze nekdo daval cesnek a nekdo cibuli. Procist to vsechno mi zabralo vice casu,nez samotne vareni.

  • Lucie Kopecká | 2. 10. 2007 21:20

    Není v moci ani samotné paní Kovářové prostudovat všechny recepty a zjistit, jestli náhodou už nezveřejnila ten samý nebo dost podobný, natož aby to dokázal občasný přispivatel. Pokud autorce pokrm chutná a má pocit, že by mohl zaujmout i třeba jen pár lidí, tak proč ne.

  • Di | 2. 10. 2007 11:00

    Lucie nejde o jednodušší recept, ale o to, že recept tu už je, možná jen ne pod tak cizokrajným názvem. Takže stále stejný problém - možná by měli mít více ohledu ti, co sem vkládají stále tytéž recepty,ale vymýšlejí jim čím dál tím více atraktivní názvy. Kdo se v tom má orientovat?

  • Lucie Kopecká | 1. 10. 2007 22:27

    A je to zase tady, jeden jednodušší recept a vy se zase sesypete jak rozčepýřené ..., schválně, kdo víc pomluví. Jak bylo již mnohokrát řečeno, tyhle recepty jsou i pro začínající kuchařky, tak proboha mějte trochu ohledy a hned nekritizujte

  • Lenka | 27. 9. 2007 14:59

    Nataso, nevim, co jste myslela tim, ze se cesi nezaprou...Nikdo Vas prece neurazel a navic musim dat vsem za pravdu. Petra ma pravdu, ze tam patri horcice Dijon a musi se uslehat krasne do hladka, Jana ma pravdu, ze se dostanou koupit v kazdem levnem bufetu a Anonym zase v tom, ze jsou to ta nejobycejnejsi plnena vejce. Mate pravdu, ze je to rychle pohosteni, ale ja bych navsteve radeji pripravila neco lepsiho, i kdyz mozna malinko casove narocnejsiho.

  • Natasa Hale | 26. 9. 2007 20:33

    Koukam, ze se cesi nezaprou.....

  • Anonym | 26. 9. 2007 15:05

    Po pravdě řečeno pod tímto názvem se skrývají docela obyčejná plněná vejce, která se tu běžně připravovala možná dávno před tím, než autorka sama spatřila světlo světa.

  • Anonym | 26. 9. 2007 13:55

    Možná proto, že většina z nás je v Americe na každém rohu neochutnala...

  • Jana | 25. 9. 2007 21:04

    Nechapu, proc ten podpis autorka receptu, kdyz se tyhle vejce v americe prodavaji na kazdem rohu???

  • Petra | 25. 9. 2007 20:52

    Tento recept uz tady je pod nazvem Plnena vejce od pani Lady Kovarove, jenom trochu pracnejsi, ale je mnohem chutnejsi. Do Devil eggs se navic nadava plnotucna horcice, ale horcice Dijon, protoze je pikantnejsi. Ze zloutku se nedela jakoby kase, ale musi se krasne uslehat do hladka a potom se daji bilky krasne plnit treba plastikovym pytlikem s ustrizenym ruzkem. Kdo chce, muze ozdobit petrzelkou nebo pazitkou.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Majonéza Paprika Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Těstovinový salát se šunkou a paprikou

Těstovinový salát se šunkou a paprikou

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

Limoncello

Limoncello

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Křenová omáčka s jazykem

Křenová omáčka s jazykem

Chalupářská hrstková polévka

Chalupářská hrstková polévka

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

113
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
108
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
93
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
80
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
71
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka, roláda s jahodami a kokosový cheesecake
3x moučník na víkend: Rychlá retro bábovka,…
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k masu i na pizzu
7 skvělých způsobů, jak využít mátu: do nanuků, k…
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
AHA.cz Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Exmanželé k nepoznání: Krokodýl Dundee a jeho žena 24 let poté

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Nesmrtelné pruhované tričko! Jak s ním dosáhnout stylu pravých Pařížanek?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Alice Bendová otevřeně: Vyžrala jsem se...

Alice Bendová otevřeně: Vyžrala jsem se...

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

Sedm smrtelných hříchů podle znamení zvěrokruhu: K jakým neřestem máte sklony právě vy?

  • Recepty.cz
  • Devil eggs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact