• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka II.
Napište svůj komentář k receptu

Dětská přesnídávka II.

autor: Eva F.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská přesnídávka II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg jablka (nebo 1 kg jablek a 1 kg broskví)
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      dl voda
    • 2
      dl cukr krystal
    • 1
      ks citron

Postup přípravy receptu

1
Vše povaříme na kaši. Vychlazené rozmixujeme, přidáme šťávu z 1 citronu, rozdělíme do malých zavařovacích sklenic a sterilujeme jako okurky (80 °C, 20 minut).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zdravá dětská pomazánka

Zdravá dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarmila Kopalová | 10. 11. 2007 20:09

    Já dělám také jablečnou přesnídávku,ale přidávám mrkev v poměru 1:5 a sladím podle chuti.Oloupaná a odjadřená jablka rozvařím a mrkev rozvařímn zvlášt,vše rozmixuju pak spojím dohromady osladím podle chuti a zavařím na 80stupnů na 20 min a je vynikající

  • Gabriela | 24. 9. 2007 18:29

    Dobrý den, vyzkoušela jsem Vaše přesnídávky a byly opravdu vynikající. Akorát nastal jeden problém a to, že se mi po zavaření začaly kazit. Můžete mi poradit, jak to příště udělat nebo co eventuelně přidat, aby se mi nekazili a nějaku dobu vydržely zavařené? Moc krát děkuji.

  • helenus helenus | 9. 1. 2006 15:16

    Presnidávka je moje obľúbené jedlo - pridávam si do nej piškóty a vtedy je to to pravé orechové! Pri zaváraní dávame len vanilínový cukor - väčšinou stací jedno vrecko na 1 kg jabĺk. Keď pridávame ovocie (čerstvé alebo aj kompótované), tak v pomere 1:1. Do jahodovej a slivkovej presnidávky dávame namiesto vanilínového škoricový cukor. Ak je presnidávka aj tak príliš kyslá, tak dáme do pohára (originál od presnidávky) 1 - 2 tabletky sladidla (presnidávku pred konzumáciou premiešame - sladidlo sa rozpustí). Jablká nelúpeme, len vykrojíme jaderník, jablká rozvaríme na kašu, čiastočne vychladnuté rozmixujeme a pretrieme cez sitko - takto je to rýchlejšie.

  • Eva Furianová | 4. 1. 2006 01:19

    Martinko, že sa má ovocie očistiť, to vie snáď každá gazdinka. Puding nedávam, lebo podporuje kvasenie!

  • Martina | 3. 1. 2006 17:22

    Jablka je treba okrat a odjadrit.Muzete pridat jakekoliv ovoce k jablkam.Pro jemnejsi chut rozmicham vanilkovy pudink ve vode a pak celou smes provarim asi 2mim.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Snídaně Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr krystal Jablka Vanilkový cukr Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Neapolské nudle

Neapolské nudle

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Omáčka na špagety III.

Omáčka na špagety III.

Měkké perníčky

Měkké perníčky

Borůvková buchta

Borůvková buchta

Roštěnky na špeku

Roštěnky na špeku

Houbové kroupy se zelím

Houbové kroupy se zelím

Cuketová buchta se skořicí

Cuketová buchta se skořicí

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

43
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
35
Bůček na pivu - pikantní
Bůček na pivu - pikantní
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Nejlepší mrkvový krém
Nejlepší mrkvový krém
18
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Zoufalý krok australské herečky: Mrtvého syna (†13) chce zmrazit!

Zoufalý krok australské herečky: Mrtvého syna (†13) chce zmrazit!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact