• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka II.
Napište svůj komentář k receptu

Dětská přesnídávka II.

autor: Eva F.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská přesnídávka II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg jablka (nebo 1 kg jablek a 1 kg broskví)
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      dl voda
    • 2
      dl cukr krystal
    • 1
      ks citron

Postup přípravy receptu

1
Vše povaříme na kaši. Vychlazené rozmixujeme, přidáme šťávu z 1 citronu, rozdělíme do malých zavařovacích sklenic a sterilujeme jako okurky (80 °C, 20 minut).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zdravá dětská pomazánka

Zdravá dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarmila Kopalová | 10. 11. 2007 20:09

    Já dělám také jablečnou přesnídávku,ale přidávám mrkev v poměru 1:5 a sladím podle chuti.Oloupaná a odjadřená jablka rozvařím a mrkev rozvařímn zvlášt,vše rozmixuju pak spojím dohromady osladím podle chuti a zavařím na 80stupnů na 20 min a je vynikající

  • Gabriela | 24. 9. 2007 18:29

    Dobrý den, vyzkoušela jsem Vaše přesnídávky a byly opravdu vynikající. Akorát nastal jeden problém a to, že se mi po zavaření začaly kazit. Můžete mi poradit, jak to příště udělat nebo co eventuelně přidat, aby se mi nekazili a nějaku dobu vydržely zavařené? Moc krát děkuji.

  • helenus helenus | 9. 1. 2006 15:16

    Presnidávka je moje obľúbené jedlo - pridávam si do nej piškóty a vtedy je to to pravé orechové! Pri zaváraní dávame len vanilínový cukor - väčšinou stací jedno vrecko na 1 kg jabĺk. Keď pridávame ovocie (čerstvé alebo aj kompótované), tak v pomere 1:1. Do jahodovej a slivkovej presnidávky dávame namiesto vanilínového škoricový cukor. Ak je presnidávka aj tak príliš kyslá, tak dáme do pohára (originál od presnidávky) 1 - 2 tabletky sladidla (presnidávku pred konzumáciou premiešame - sladidlo sa rozpustí). Jablká nelúpeme, len vykrojíme jaderník, jablká rozvaríme na kašu, čiastočne vychladnuté rozmixujeme a pretrieme cez sitko - takto je to rýchlejšie.

  • Eva Furianová | 4. 1. 2006 01:19

    Martinko, že sa má ovocie očistiť, to vie snáď každá gazdinka. Puding nedávam, lebo podporuje kvasenie!

  • Martina | 3. 1. 2006 17:22

    Jablka je treba okrat a odjadrit.Muzete pridat jakekoliv ovoce k jablkam.Pro jemnejsi chut rozmicham vanilkovy pudink ve vode a pak celou smes provarim asi 2mim.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Snídaně Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr krystal Jablka Vanilkový cukr Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mušle

Mušle

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Lemon Cheesecake

Lemon Cheesecake

Buchta z mléka

Buchta z mléka

Výborná pizza

Výborná pizza

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Cibulové vepřové - minutka

Cibulové vepřové - minutka

Špagety se špenátem a sýrem

Špagety se špenátem a sýrem

Houbový kuskus - rychle a chutně

Houbový kuskus - rychle a chutně

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

19
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
16
Paštika z uzeného lososa
Paštika z uzeného lososa
15
Švestková povidla
Švestková povidla
15
Kynuté máslové koláčky
Kynuté máslové koláčky
15
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 2.–3. 8. 2025: Koho čekají dny plné emocí a kdo se nezastaví?

Horoskop na víkend 2.–3. 8. 2025: Koho čekají dny plné emocí a kdo se nezastaví?

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Václav Vydra: Pravda o zdraví Bouškové a natáčení Prostřena!

Václav Vydra: Pravda o zdraví Bouškové a natáčení Prostřena!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact