• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka I.
Napište svůj komentář k receptu

Dětská přesnídávka I.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská přesnídávka I.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2,50
      kg jablka vykrájená
    • 0,50
      kg cukr
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 0,75
      l voda

Postup přípravy receptu

1
Vykrájená jablka nakrájíme na menší kousky a s vodou rozdusíme. Přecedíme a rozmixujeme. Ve šťávě uvaříme pudink a vychladlý zamícháme do rozmixované směsi a přidáme cukr. Důkladně promícháme a plníme do skleniček, sterilujeme při 80 °C asi 20 minut. Pokud chceme udělat jinou příchuť, je možné přidat kompot nebo syrové ovoce, které je však nutné rozdusit spolu s jablky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zdravá dětská pomazánka

Zdravá dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ančovíčká | 12. 3. 2014 12:35

    ja tam nedavam vodu ale vodku 5/7 la je to víbrne doporucuji z pozdravem Ančovíčká..... <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • nama | 20. 6. 2013 08:10

    Výborná ! Dělala jsem pouze z jahod a je voňavá a strašně chutná :) pak jsem zavařila v troubě, protože nemám zavařovací hrnec. už se těším až dozrají meruňky a broskve :) dávám 1 a díky za recept ;)

  • Majka Rončáková | 5. 10. 2009 10:29

    Taky nepřidávám pudink, nedusím je, rozmixuji, přidám vanilkový cukr, nebo krupicový, dám do skleniček a steriluji. Pokud se nesní vydrží i několik let.

  • hana Valentová | 3. 10. 2009 16:20

    Tak broskvová se mi velice povedla a teď se chystám na jablečnou a zas mám dilema s tím pudinkem, dát či nedát, mám to pro syna, je mu teprve měsíc, takže konzumovat to bude až za 5měsíců a bojím se, aby se mi to nezkazilo.

  • zdenka supolova | 1. 9. 2009 13:52

    Takhle dělám přesnídávku několik roků,ale teda dávám jen 1/4kg cukru a bohatě to stačí.S pudinkem je to podle mě chutnější a má to i hezčí barvu a není tam vůbec cítit,tak se nebojte.Dneska chci zkusit jablka a maliny,mám hodně mražených.Vychlazená je báječným osvěžením,kam se hrabe kupovaná.

  • A B | 18. 8. 2009 12:32

    dělávám každý rok, cukr dávám podle chuti, do hotové dám trochu citr. šťávy. Dělám jablečnou, meruňkovou, broskvovou (ty oloupu), buď zavařím do skleniček, nebo taky nechám v malých kelímcích zmrazit. Puding nedávám.

  • Klára Keselyova | 17. 8. 2009 21:59

    Čo sa týka broskýň, ja by som ich olúpala

  • hana Valentová | 17. 8. 2009 21:03

    chci dělat přesnídávku z broskví, nevíte, musím je loupat??? a pudink teda asi dávat nebudu, jak to tady tak čtu, snad to nebude příliš řídké..

  • Lucie Sedláčková | 15. 9. 2008 09:53

    Já dělám přesnídávky zásadně bez cukru (pokud potřebuji přisladit, tak glukopurem)... jednou jsem zkoušela ten puding a nebylo to vůbec dobré... ale záleží na tom, co komu chutná... mě přijde strašně moc 0,5kg cukru na 2,5kg jablek

  • Anonym | 12. 5. 2005 15:37

    ..dělám z čehokoliv a bez pudinku,dokonce i z banánů.Pro staršího vnoučka plním do kelímků od jogurtu,dám zmrazit do mražáku a má výtečnou ovocnou dřeň.Pro mimino bych ten pudink nedávala.

  • Anonym | 11. 5. 2005 17:17

    Přesnidávku dělám už skoro 20 let, ale hlavně jablka poctivě oloupu, cukr dám dle chuti, raději méně, vody jen trošku, aby se jablka nepřipalovala, potom sama pustí šťávu a vůbec nepřidávám pudink! A je to skvělé!

  • gabina | 4. 4. 2005 23:55

    tato přesnídávka se dá dělat z jakéhokoliv ovoce

  • Hedvika Mikolášová | 24. 3. 2005 18:19

    Milá Ladko chtela bych se zeptat,kdybych chtela delat pouze merunkovou prichut,take tam musim dat jablka.Předem děkuji Mikolášová

  • abu | 22. 10. 2004 19:43

    Petro, asi byste se měla poradit u dětské lékařky. Hodně záleží na tom, co váš synek jí doteď. Ale jestliže mu dáváte už ovocné šťávy a zeleninové polévky, může i přesnídávku. Jsou totiž 6 měsíční děti ještě plné kojené a tam je třeba začít pouze šťávou.

  • Petra Jindrová | 22. 10. 2004 17:30

    Dobrý den,tento recept taky znám,ale nevím od kdy se může podávat.Mame plno jablek ze zahrádky,tak to chci nejak využít.Mému synovi je 6 měsíců.Děkuji za odpověď.

  • Zuzana Machalová | 2. 10. 2004 14:57

    CHtěla bych poprosit o zaslání receptu na Jablečný mošt (znama ho dělala bez sterilováni ale už nežije a recept nemám) pokud ho nemáte k nabídnutí spokojím se i se sterilovaným Předem děkuji Machalová

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Zdravě i chutně Ostatní Ovoce Zavařování a nakládání Pro děti Snídaně Dopolední svačina Svačina Zavařování Mixování Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí salát

Kuřecí salát

Cuketový dort

Cuketový dort

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Makové (ořechové) muffiny

Makové (ořechové) muffiny

Ovesné placičky s brokolicí

Ovesné placičky s brokolicí

Tvarohové koblížky s jablky

Tvarohové koblížky s jablky

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

Bezlepkový dortík do skleničky s vanilkou a mangem

Bezlepkový dortík do skleničky s…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

72
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
35
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Jahodová marmeláda našich babiček
Jahodová marmeláda…
22
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…

Zajímavé články

Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se neobejde?
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se…
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Tatínek Šeredové oslavil 71. narozeniny: Vtipný dort i dojemná momentka

Tatínek Šeredové oslavil 71. narozeniny: Vtipný dort i dojemná momentka

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact