• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka I.
Napište svůj komentář k receptu

Dětská přesnídávka I.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská přesnídávka I.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2,50
      kg jablka vykrájená
    • 0,50
      kg cukr
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 0,75
      l voda

Postup přípravy receptu

1
Vykrájená jablka nakrájíme na menší kousky a s vodou rozdusíme. Přecedíme a rozmixujeme. Ve šťávě uvaříme pudink a vychladlý zamícháme do rozmixované směsi a přidáme cukr. Důkladně promícháme a plníme do skleniček, sterilujeme při 80 °C asi 20 minut. Pokud chceme udělat jinou příchuť, je možné přidat kompot nebo syrové ovoce, které je však nutné rozdusit spolu s jablky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zdravá dětská pomazánka

Zdravá dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ančovíčká | 12. 3. 2014 12:35

    ja tam nedavam vodu ale vodku 5/7 la je to víbrne doporucuji z pozdravem Ančovíčká..... <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • nama | 20. 6. 2013 08:10

    Výborná ! Dělala jsem pouze z jahod a je voňavá a strašně chutná :) pak jsem zavařila v troubě, protože nemám zavařovací hrnec. už se těším až dozrají meruňky a broskve :) dávám 1 a díky za recept ;)

  • Majka Rončáková | 5. 10. 2009 10:29

    Taky nepřidávám pudink, nedusím je, rozmixuji, přidám vanilkový cukr, nebo krupicový, dám do skleniček a steriluji. Pokud se nesní vydrží i několik let.

  • hana Valentová | 3. 10. 2009 16:20

    Tak broskvová se mi velice povedla a teď se chystám na jablečnou a zas mám dilema s tím pudinkem, dát či nedát, mám to pro syna, je mu teprve měsíc, takže konzumovat to bude až za 5měsíců a bojím se, aby se mi to nezkazilo.

  • zdenka supolova | 1. 9. 2009 13:52

    Takhle dělám přesnídávku několik roků,ale teda dávám jen 1/4kg cukru a bohatě to stačí.S pudinkem je to podle mě chutnější a má to i hezčí barvu a není tam vůbec cítit,tak se nebojte.Dneska chci zkusit jablka a maliny,mám hodně mražených.Vychlazená je báječným osvěžením,kam se hrabe kupovaná.

  • A B | 18. 8. 2009 12:32

    dělávám každý rok, cukr dávám podle chuti, do hotové dám trochu citr. šťávy. Dělám jablečnou, meruňkovou, broskvovou (ty oloupu), buď zavařím do skleniček, nebo taky nechám v malých kelímcích zmrazit. Puding nedávám.

  • Klára Keselyova | 17. 8. 2009 21:59

    Čo sa týka broskýň, ja by som ich olúpala

  • hana Valentová | 17. 8. 2009 21:03

    chci dělat přesnídávku z broskví, nevíte, musím je loupat??? a pudink teda asi dávat nebudu, jak to tady tak čtu, snad to nebude příliš řídké..

  • Lucie Sedláčková | 15. 9. 2008 09:53

    Já dělám přesnídávky zásadně bez cukru (pokud potřebuji přisladit, tak glukopurem)... jednou jsem zkoušela ten puding a nebylo to vůbec dobré... ale záleží na tom, co komu chutná... mě přijde strašně moc 0,5kg cukru na 2,5kg jablek

  • Anonym | 12. 5. 2005 15:37

    ..dělám z čehokoliv a bez pudinku,dokonce i z banánů.Pro staršího vnoučka plním do kelímků od jogurtu,dám zmrazit do mražáku a má výtečnou ovocnou dřeň.Pro mimino bych ten pudink nedávala.

  • Anonym | 11. 5. 2005 17:17

    Přesnidávku dělám už skoro 20 let, ale hlavně jablka poctivě oloupu, cukr dám dle chuti, raději méně, vody jen trošku, aby se jablka nepřipalovala, potom sama pustí šťávu a vůbec nepřidávám pudink! A je to skvělé!

  • gabina | 4. 4. 2005 23:55

    tato přesnídávka se dá dělat z jakéhokoliv ovoce

  • Hedvika Mikolášová | 24. 3. 2005 18:19

    Milá Ladko chtela bych se zeptat,kdybych chtela delat pouze merunkovou prichut,take tam musim dat jablka.Předem děkuji Mikolášová

  • abu | 22. 10. 2004 19:43

    Petro, asi byste se měla poradit u dětské lékařky. Hodně záleží na tom, co váš synek jí doteď. Ale jestliže mu dáváte už ovocné šťávy a zeleninové polévky, může i přesnídávku. Jsou totiž 6 měsíční děti ještě plné kojené a tam je třeba začít pouze šťávou.

  • Petra Jindrová | 22. 10. 2004 17:30

    Dobrý den,tento recept taky znám,ale nevím od kdy se může podávat.Mame plno jablek ze zahrádky,tak to chci nejak využít.Mému synovi je 6 měsíců.Děkuji za odpověď.

  • Zuzana Machalová | 2. 10. 2004 14:57

    CHtěla bych poprosit o zaslání receptu na Jablečný mošt (znama ho dělala bez sterilováni ale už nežije a recept nemám) pokud ho nemáte k nabídnutí spokojím se i se sterilovaným Předem děkuji Machalová

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Zdravě i chutně Ostatní Ovoce Zavařování a nakládání Pro děti Snídaně Dopolední svačina Svačina Zavařování Mixování Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Lasagne s masem a žampiony

Lasagne s masem a žampiony

Lesklá citronová poleva

Lesklá citronová poleva

Krachle z listového těsta

Krachle z listového těsta

Nektarinkový koláč

Nektarinkový koláč

Nakládané maso

Nakládané maso

Česneková krkovička na tymiánových bramborách

Česneková krkovička na tymiánových…

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Doporučujeme

20 minut
Letní těstoviny

Letní těstoviny

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

145
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
61
Dýňová tortila
Dýňová tortila
60
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…
47
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
45
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
AHA.cz Drama na koncertě Marka Ztraceného: Masáž srdce na pódiu

Drama na koncertě Marka Ztraceného: Masáž srdce na pódiu

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Velký horoskop na červenec: Kdo zažije značné životní turbulence a koho čeká dusno ve vztahu?

Velký horoskop na červenec: Kdo zažije značné životní turbulence a koho čeká dusno ve vztahu?

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Zpověď hollywoodského krasavce Brada Pitta: O alkoholismu a sexu s muži!

Zpověď hollywoodského krasavce Brada Pitta: O alkoholismu a sexu s muži!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Denní horoskop na pondělí 30. 6. 2025: Kdo se pohádá s partnerem a kdo bude řešit finance?

Denní horoskop na pondělí 30. 6. 2025: Kdo se pohádá s partnerem a kdo bude řešit finance?

  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact