• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka I.
Napište svůj komentář k receptu

Dětská přesnídávka I.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská přesnídávka I.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2,50
      kg jablka vykrájená
    • 0,50
      kg cukr
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 0,75
      l voda

Postup přípravy receptu

1
Vykrájená jablka nakrájíme na menší kousky a s vodou rozdusíme. Přecedíme a rozmixujeme. Ve šťávě uvaříme pudink a vychladlý zamícháme do rozmixované směsi a přidáme cukr. Důkladně promícháme a plníme do skleniček, sterilujeme při 80 °C asi 20 minut. Pokud chceme udělat jinou příchuť, je možné přidat kompot nebo syrové ovoce, které je však nutné rozdusit spolu s jablky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zdravá dětská pomazánka

Zdravá dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ančovíčká | 12. 3. 2014 12:35

    ja tam nedavam vodu ale vodku 5/7 la je to víbrne doporucuji z pozdravem Ančovíčká..... <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-) <:-)

  • nama | 20. 6. 2013 08:10

    Výborná ! Dělala jsem pouze z jahod a je voňavá a strašně chutná :) pak jsem zavařila v troubě, protože nemám zavařovací hrnec. už se těším až dozrají meruňky a broskve :) dávám 1 a díky za recept ;)

  • Majka Rončáková | 5. 10. 2009 10:29

    Taky nepřidávám pudink, nedusím je, rozmixuji, přidám vanilkový cukr, nebo krupicový, dám do skleniček a steriluji. Pokud se nesní vydrží i několik let.

  • hana Valentová | 3. 10. 2009 16:20

    Tak broskvová se mi velice povedla a teď se chystám na jablečnou a zas mám dilema s tím pudinkem, dát či nedát, mám to pro syna, je mu teprve měsíc, takže konzumovat to bude až za 5měsíců a bojím se, aby se mi to nezkazilo.

  • zdenka supolova | 1. 9. 2009 13:52

    Takhle dělám přesnídávku několik roků,ale teda dávám jen 1/4kg cukru a bohatě to stačí.S pudinkem je to podle mě chutnější a má to i hezčí barvu a není tam vůbec cítit,tak se nebojte.Dneska chci zkusit jablka a maliny,mám hodně mražených.Vychlazená je báječným osvěžením,kam se hrabe kupovaná.

  • A B | 18. 8. 2009 12:32

    dělávám každý rok, cukr dávám podle chuti, do hotové dám trochu citr. šťávy. Dělám jablečnou, meruňkovou, broskvovou (ty oloupu), buď zavařím do skleniček, nebo taky nechám v malých kelímcích zmrazit. Puding nedávám.

  • Klára Keselyova | 17. 8. 2009 21:59

    Čo sa týka broskýň, ja by som ich olúpala

  • hana Valentová | 17. 8. 2009 21:03

    chci dělat přesnídávku z broskví, nevíte, musím je loupat??? a pudink teda asi dávat nebudu, jak to tady tak čtu, snad to nebude příliš řídké..

  • Lucie Sedláčková | 15. 9. 2008 09:53

    Já dělám přesnídávky zásadně bez cukru (pokud potřebuji přisladit, tak glukopurem)... jednou jsem zkoušela ten puding a nebylo to vůbec dobré... ale záleží na tom, co komu chutná... mě přijde strašně moc 0,5kg cukru na 2,5kg jablek

  • Anonym | 12. 5. 2005 15:37

    ..dělám z čehokoliv a bez pudinku,dokonce i z banánů.Pro staršího vnoučka plním do kelímků od jogurtu,dám zmrazit do mražáku a má výtečnou ovocnou dřeň.Pro mimino bych ten pudink nedávala.

  • Anonym | 11. 5. 2005 17:17

    Přesnidávku dělám už skoro 20 let, ale hlavně jablka poctivě oloupu, cukr dám dle chuti, raději méně, vody jen trošku, aby se jablka nepřipalovala, potom sama pustí šťávu a vůbec nepřidávám pudink! A je to skvělé!

  • gabina | 4. 4. 2005 23:55

    tato přesnídávka se dá dělat z jakéhokoliv ovoce

  • Hedvika Mikolášová | 24. 3. 2005 18:19

    Milá Ladko chtela bych se zeptat,kdybych chtela delat pouze merunkovou prichut,take tam musim dat jablka.Předem děkuji Mikolášová

  • abu | 22. 10. 2004 19:43

    Petro, asi byste se měla poradit u dětské lékařky. Hodně záleží na tom, co váš synek jí doteď. Ale jestliže mu dáváte už ovocné šťávy a zeleninové polévky, může i přesnídávku. Jsou totiž 6 měsíční děti ještě plné kojené a tam je třeba začít pouze šťávou.

  • Petra Jindrová | 22. 10. 2004 17:30

    Dobrý den,tento recept taky znám,ale nevím od kdy se může podávat.Mame plno jablek ze zahrádky,tak to chci nejak využít.Mému synovi je 6 měsíců.Děkuji za odpověď.

  • Zuzana Machalová | 2. 10. 2004 14:57

    CHtěla bych poprosit o zaslání receptu na Jablečný mošt (znama ho dělala bez sterilováni ale už nežije a recept nemám) pokud ho nemáte k nabídnutí spokojím se i se sterilovaným Předem děkuji Machalová

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Zdravě i chutně Ostatní Ovoce Zavařování a nakládání Pro děti Snídaně Dopolední svačina Svačina Zavařování Mixování Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Alibábovka

Alibábovka

Brambory s kysanou smetanou

Brambory s kysanou smetanou

Šťouchaná buchta

Šťouchaná buchta

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Nejlepší dort

Nejlepší dort

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Amorův jablečný řez (koláč)

Amorův jablečný řez (koláč)

Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…

Doporučujeme

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

333
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
189
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
165
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
82
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
39
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7 receptů nejen na víkend
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7…
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
AHA.cz Absolonová oznámila konec: Slzy jako hrachy

Absolonová oznámila konec: Slzy jako hrachy

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Ženy.cz Nedovolte, aby vaše dítě vyrůstalo bez otce. Vážně jste si jistá, že jste našla toho pravého?

Nedovolte, aby vaše dítě vyrůstalo bez otce. Vážně jste si jistá, že jste našla toho pravého?

Blesk.cz Bolest Jasněnky Kuklové: Smrt parťáka

Bolest Jasněnky Kuklové: Smrt parťáka

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact