Přesně takové pomazánky mám moc ráda, sic dospělá Lehké, svěží. Jenom se mi teda nepodařilo dostat do jednoho tvarohu celou okurku a papriku, dala jsem tam tak půlku (viz fotka).
Jo jo - to je pravda - dělala jsem ze sýra, salámu a zeleniny xichtíky na chleby a mělo to veliký úspěch :-). Dětem to mooooc chutnalo... Nebo jsme dělali "bramborového Kašpárka" - na talíř kolo z bramborové kaše, z rajčat tvářičky, z nějaké zelninky očíčka a nožku oknutého párku jako pusinku.... A jak jim to jelo :-) :-D
to je pravda.. na syna jsem to ještě nezkoušela, ale s dětmi co jsem hlídala se mi docela osvedčilo zdobit chleba zeleninou jako berušku, autíčko a podobné hrátky.. sníst kolo bylo přece jen lepší než jíst ředkvičku ale taková kamufláž přímo do pomazánky je dobrý trik. na táboře jsem dělala takto tvarohovou s nastrouhanou mrkví a děti se po té "oranžové" mohly utlouct
Milá nnin - nenech se vytočit trapnými anonymy - a navíc je to tři roky stará připomínka..... Jinak moje zkušenost s dětmi je: Lepší vše nakrájet na drobinko a zamíchat do pomaznáky, než dát dětem možnost obírat obložený chlebík :-). Děti jsou hračičky a většinou vybíravé, takže pomazánka je lepší varianta.....
z čeho střevní potíže?? možná bych ten chleba jednoduše tím tvarohem namazala a tou okurkou a kapií ozdobila, ale z čeho by měly být střevní potíže, to mi vážně není jasné.. ani lžička kvalitního oleje revoluci v zažívání nejspíš neudělá.. někdo si musel rýpnou, co?
ondřej
|13. 3. 2011 21:24
a kolik dětí do toho?
XX XXX
|15. 2. 2008 11:35
No radsi bych to neskosel nerad bych chtel mit strevni potize