• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dětská jablečná přesnídávka
Napište svůj komentář k receptu

Dětská jablečná přesnídávka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská jablečná přesnídávka
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
    • 1,50
      kg jablka
    • 150
      g cukr
    • 0,60
      l voda
    • 1
      ks vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kostičky, smícháme s cukrem, vodou a rozvaříme. Rozmixujeme. Pudink smícháme s trochou vody. Vlijeme do pyré a 2 minuty povaříme. Sterilujeme obvyklým způsobem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucík Muffínek
    Lucík Muffínek | 26. 3. 2016 17:16

    Výbroný recept :-) moc mi chutná, ale dala bych meně cukru ;-) jinak vynikající <3 <3 lepší nez kupovane :-) :-[

  • Elza | 6. 3. 2016 09:34

    Nevidím důvod, proč přidávat cukr. :-\ Úžasně chutná i bez pudingu, jenom jablíčka. ;-) :-)

  • Violett | 21. 3. 2015 16:57

    Nejsem sama kdo tak dělá! :3 :) Je to tak nejlepší :)) <3

  • Simona | 16. 1. 2015 21:35

    Holky, mě se nikdy nekazí. Skleničky po umytí dávám do mikrovlné trouby asi na cca 5 minut, normálně jako bych ohřívala jídlo, pozor, sou pak horké. Cukr sem ted nedala ale jeden pytlik vanilkače na vuni ano. Malymu chutna, dávám s piškotem od 7 měsíce :)

  • dcludy | 11. 1. 2015 18:39

    Výborný recept!

  • Jája | 9. 9. 2014 10:22

    Nepodlévám vodou, jablka pustí štávy dost. Povařím, rozmixuju, propasíruju, trochu přisladím a zavařím. Pudink už nedávám, mám tak čistou jablečnou dřen.

  • bl | 14. 9. 2013 23:00

    to se mi nezdá - určitě bych to mimčovi dávala později než od 4M. Je tam pudink a navíc se nemá doslazovat. Pro úplná mimina stačí samotné ovoce

  • profimak | 3. 3. 2013 21:29

    Výborná přesnídávka :-)

  • ........ | 21. 1. 2013 10:33

    od 4 mesice

  • Katka0501 | 23. 10. 2012 07:26

    včera večer jsem vařila, pro nás dospělé jsem přidala i skořici, ještě horká, byla výborná :-) skleniček jsem měla 9, z toho 8 větších a 1 menší. Cukru jsem ani tolik nedala, ale měla jsem dost sladká jablka. ;-)

  • petra | 7. 10. 2012 22:04

    od kolika měsíců se smí podávat tato domácí?děkuji

  • Ila | 15. 9. 2012 20:28

    Samozdřejmě,že se pudink musí rozdělat s vodou a ne s mlékem

  • Esleranda
    Esleranda | 27. 7. 2012 21:04

    Já pudink také nedávam. Zahušťuji syrovým bramborem, který nastrouhám na jemno a pak dusím společně s nastrouhanými jablky. Brambor tam po rozmixování vůbec není znát. Manžel se divil že tam vůbec něco takového je. :-D

  • klárča | 26. 1. 2012 19:03

    super děkuji za recept :-)

  • janako | 10. 11. 2011 20:54

    Aby se přesnídávky či marmelády nekazily, tak umyji víčka a 10 min.je nechávám ve vodě vyvařit.Také v konvici převařím vodu a horkou ji naliji do skleniček těsně před tím, než tam naliji přesnídávku či marmeládu. Bacha, skleničky pálí. Vodu vyliju a ihned naliji přesídávku, zavíčkuji a otočím víčkem dolů. To tak i víčkem dolů skladuji. A mohu říci, že neznám zkaženou marmeládu či přesnídávku. :-)

  • M. | 7. 11. 2011 16:11

    Pudink se nikdy nesrazí, když se rychle při nalití do jablek rozmíchá.

  • Terezka857
    Terezka857 | 7. 11. 2011 16:02

    Dnes jsem přesnídávku zkoušela a teda nevím, jestli jsem něco udělala špatně, ale pudink se v rozmixovaných jablkách srazil a tím vznikly nepěkné hrudky. Jinak je recept dobrý, jen ten pudink příště asi vynechám.

  • Iveta | 18. 10. 2011 11:47

    Přesnídávka výborná,ale mám jen 5 skleniček. Nevím jak se vám povedlo 12.

  • Yveta | 6. 9. 2011 11:11

    Prosím Vás jak jste dělala přesnidávku z mrkví?Jablka z mrkví?

  • Michaela Strnadová | 12. 11. 2009 20:21

    Tak já jí dělala: 1kg hrušek a 0,5kg jablek, voda i pudink ve stejném poměru ale bez cukru. Ve stejném hmotnostním poměru švestky:jablka a v obráceném- jablka:ostružiny. Malá se po ní může utlouct, dávám jí i do kaše, míchám s bílým jogurtem, samotnou. Příští rok ji budu dělat s lesním ovocem, jahodami. Děkuji za recept!!!

  • martina tesarova | 23. 9. 2009 22:03

    doporucuji misto cukru pridat zelirovaci cukr a misto pudinku s jablky rozvareny banan.Nejen jeto zdravejsi ale muze se podavat i detem v od 3.mesicu. Deti jine presnidavky nechteji.

  • miroslava teclova | 22. 9. 2008 20:50

    zapomela jsem napsat ze vse rozmixuji pote dam do sklenicek

  • miroslava teclova | 19. 9. 2008 22:30

    dělala jsem přesnidavku bez pudinku jenom jsem vše 20min povařila prudce zchladila dala do skleniček 20min vařila nechala zchladit nic se nekazi davam od 6 měsiců

  • Klára | 11. 5. 2008 22:47

    Moc nám chutnají. Zkoušela jsem i jiné příchutě (jahody, banán, borůvky, mrkev a hrušky). Jedině banánová nám moc nechutnala. A jelikož máme domácí sladká jablíčka, tak ani ten cukr nepřidávám a i tak jsou výborné. A problém s kazivostí nemám. Nemůže to být sklínkami?

  • Tereza Jiráková | 2. 3. 2008 18:30

    Chtěla jsem se zeptat zda mohu tuto přesnídávku dát i 6měs.miminku,když se do ní dává pudink.Díky za odpověd

  • Gabriela | 24. 9. 2007 18:32

    Přesnídavky jsou skvělé,akorát po zavaření se mi začali kazit. Mužete mi poradit, jak to příště udělat aby se nekazily nebo co mám proti plísní dodávat do skleniček?

  • ailischka | 4. 7. 2007 04:19

    Dávám 250 ml vody, 2 pudinky, vařím v tlakovém hrnci asi 10 min., jablka neloupu, ve slupce je vlákniny kterou děti potřebují, pokud jsou dobré švestky povařím je s jablky. Výsledek výborný, člověk má pocit, že dává dětem něco zdravého.

  • Renata Kolářová | 2. 2. 2007 09:26

    Přesnídávka se mi také osvědčila, přidávám zase jakýkoliv ovocný kompot.

  • Alena | 11. 5. 2005 20:42

    Doporučuji přidat místo čáti vody pyré z ovoce (maliny , borůvky a jahody jsou dokonalé) a stejnou příchuť pudinku. Získáte přesnidávky jakékoliv příchutě. U nás je velmi oblíbená kombinace malin a čeného rybízu (v poměru 3:1). Pochutnaji si nejenom děti!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Ovocné
Pokrmy Ostatní Pro děti Z ovoce Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Mixování Děti Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí kousky ala Donald

Kuřecí kousky ala Donald

Slané pečivo - co dům dal

Slané pečivo - co dům dal

Ovocná mísa

Ovocná mísa

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Bramborové knedlíky plněné cibulovo…

Sváteční řezy s tvarohem a jablky

Sváteční řezy s tvarohem a jablky

Bramborové knedlíky s vekou

Bramborové knedlíky s vekou

Řízky z hlívy

Řízky z hlívy

Red velvet brownies

Red velvet brownies

Smaženka s restovanou zeleninou

Smaženka s restovanou zeleninou

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

158
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
146
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
37
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

Misska Tomanová ukázala své »hnízdo«: Bydlím v kuchyni!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Dětská jablečná přesnídávka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact