• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dětská jablečná přesnídávka
Napište svůj komentář k receptu

Dětská jablečná přesnídávka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská jablečná přesnídávka
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
    • 1,50
      kg jablka
    • 150
      g cukr
    • 0,60
      l voda
    • 1
      ks vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kostičky, smícháme s cukrem, vodou a rozvaříme. Rozmixujeme. Pudink smícháme s trochou vody. Vlijeme do pyré a 2 minuty povaříme. Sterilujeme obvyklým způsobem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucík Muffínek
    Lucík Muffínek | 26. 3. 2016 17:16

    Výbroný recept :-) moc mi chutná, ale dala bych meně cukru ;-) jinak vynikající <3 <3 lepší nez kupovane :-) :-[

  • Elza | 6. 3. 2016 09:34

    Nevidím důvod, proč přidávat cukr. :-\ Úžasně chutná i bez pudingu, jenom jablíčka. ;-) :-)

  • Violett | 21. 3. 2015 16:57

    Nejsem sama kdo tak dělá! :3 :) Je to tak nejlepší :)) <3

  • Simona | 16. 1. 2015 21:35

    Holky, mě se nikdy nekazí. Skleničky po umytí dávám do mikrovlné trouby asi na cca 5 minut, normálně jako bych ohřívala jídlo, pozor, sou pak horké. Cukr sem ted nedala ale jeden pytlik vanilkače na vuni ano. Malymu chutna, dávám s piškotem od 7 měsíce :)

  • dcludy | 11. 1. 2015 18:39

    Výborný recept!

  • Jája | 9. 9. 2014 10:22

    Nepodlévám vodou, jablka pustí štávy dost. Povařím, rozmixuju, propasíruju, trochu přisladím a zavařím. Pudink už nedávám, mám tak čistou jablečnou dřen.

  • bl | 14. 9. 2013 23:00

    to se mi nezdá - určitě bych to mimčovi dávala později než od 4M. Je tam pudink a navíc se nemá doslazovat. Pro úplná mimina stačí samotné ovoce

  • profimak | 3. 3. 2013 21:29

    Výborná přesnídávka :-)

  • ........ | 21. 1. 2013 10:33

    od 4 mesice

  • Katka0501 | 23. 10. 2012 07:26

    včera večer jsem vařila, pro nás dospělé jsem přidala i skořici, ještě horká, byla výborná :-) skleniček jsem měla 9, z toho 8 větších a 1 menší. Cukru jsem ani tolik nedala, ale měla jsem dost sladká jablka. ;-)

  • petra | 7. 10. 2012 22:04

    od kolika měsíců se smí podávat tato domácí?děkuji

  • Ila | 15. 9. 2012 20:28

    Samozdřejmě,že se pudink musí rozdělat s vodou a ne s mlékem

  • Esleranda
    Esleranda | 27. 7. 2012 21:04

    Já pudink také nedávam. Zahušťuji syrovým bramborem, který nastrouhám na jemno a pak dusím společně s nastrouhanými jablky. Brambor tam po rozmixování vůbec není znát. Manžel se divil že tam vůbec něco takového je. :-D

  • klárča | 26. 1. 2012 19:03

    super děkuji za recept :-)

  • janako | 10. 11. 2011 20:54

    Aby se přesnídávky či marmelády nekazily, tak umyji víčka a 10 min.je nechávám ve vodě vyvařit.Také v konvici převařím vodu a horkou ji naliji do skleniček těsně před tím, než tam naliji přesnídávku či marmeládu. Bacha, skleničky pálí. Vodu vyliju a ihned naliji přesídávku, zavíčkuji a otočím víčkem dolů. To tak i víčkem dolů skladuji. A mohu říci, že neznám zkaženou marmeládu či přesnídávku. :-)

  • M. | 7. 11. 2011 16:11

    Pudink se nikdy nesrazí, když se rychle při nalití do jablek rozmíchá.

  • Terezka857
    Terezka857 | 7. 11. 2011 16:02

    Dnes jsem přesnídávku zkoušela a teda nevím, jestli jsem něco udělala špatně, ale pudink se v rozmixovaných jablkách srazil a tím vznikly nepěkné hrudky. Jinak je recept dobrý, jen ten pudink příště asi vynechám.

  • Iveta | 18. 10. 2011 11:47

    Přesnídávka výborná,ale mám jen 5 skleniček. Nevím jak se vám povedlo 12.

  • Yveta | 6. 9. 2011 11:11

    Prosím Vás jak jste dělala přesnidávku z mrkví?Jablka z mrkví?

  • Michaela Strnadová | 12. 11. 2009 20:21

    Tak já jí dělala: 1kg hrušek a 0,5kg jablek, voda i pudink ve stejném poměru ale bez cukru. Ve stejném hmotnostním poměru švestky:jablka a v obráceném- jablka:ostružiny. Malá se po ní může utlouct, dávám jí i do kaše, míchám s bílým jogurtem, samotnou. Příští rok ji budu dělat s lesním ovocem, jahodami. Děkuji za recept!!!

  • martina tesarova | 23. 9. 2009 22:03

    doporucuji misto cukru pridat zelirovaci cukr a misto pudinku s jablky rozvareny banan.Nejen jeto zdravejsi ale muze se podavat i detem v od 3.mesicu. Deti jine presnidavky nechteji.

  • miroslava teclova | 22. 9. 2008 20:50

    zapomela jsem napsat ze vse rozmixuji pote dam do sklenicek

  • miroslava teclova | 19. 9. 2008 22:30

    dělala jsem přesnidavku bez pudinku jenom jsem vše 20min povařila prudce zchladila dala do skleniček 20min vařila nechala zchladit nic se nekazi davam od 6 měsiců

  • Klára | 11. 5. 2008 22:47

    Moc nám chutnají. Zkoušela jsem i jiné příchutě (jahody, banán, borůvky, mrkev a hrušky). Jedině banánová nám moc nechutnala. A jelikož máme domácí sladká jablíčka, tak ani ten cukr nepřidávám a i tak jsou výborné. A problém s kazivostí nemám. Nemůže to být sklínkami?

  • Tereza Jiráková | 2. 3. 2008 18:30

    Chtěla jsem se zeptat zda mohu tuto přesnídávku dát i 6měs.miminku,když se do ní dává pudink.Díky za odpověd

  • Gabriela | 24. 9. 2007 18:32

    Přesnídavky jsou skvělé,akorát po zavaření se mi začali kazit. Mužete mi poradit, jak to příště udělat aby se nekazily nebo co mám proti plísní dodávat do skleniček?

  • ailischka | 4. 7. 2007 04:19

    Dávám 250 ml vody, 2 pudinky, vařím v tlakovém hrnci asi 10 min., jablka neloupu, ve slupce je vlákniny kterou děti potřebují, pokud jsou dobré švestky povařím je s jablky. Výsledek výborný, člověk má pocit, že dává dětem něco zdravého.

  • Renata Kolářová | 2. 2. 2007 09:26

    Přesnídávka se mi také osvědčila, přidávám zase jakýkoliv ovocný kompot.

  • Alena | 11. 5. 2005 20:42

    Doporučuji přidat místo čáti vody pyré z ovoce (maliny , borůvky a jahody jsou dokonalé) a stejnou příchuť pudinku. Získáte přesnidávky jakékoliv příchutě. U nás je velmi oblíbená kombinace malin a čeného rybízu (v poměru 3:1). Pochutnaji si nejenom děti!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Ovocné
Pokrmy Ostatní Pro děti Z ovoce Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Mixování Děti Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Vepřová krkovice se šlehačkou

Vepřová krkovice se šlehačkou

Jahodový likér

Jahodový likér

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Pečené plněné papriky III.

Pečené plněné papriky III.

Fazole v rajské omáčce s klobásou

Fazole v rajské omáčce s klobásou

Domácí chléb z pekárny

Domácí chléb z pekárny

Sernik neboli tvarohový dort od Jirky Babici

Sernik neboli tvarohový dort od Jirky…

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

65
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
48
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
47
Dýňová tortila
Dýňová tortila
37
Máslové řízky
Máslové řízky
32
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Madonna slaví měsíc hrdosti: Bez podprsenky, zato s milionem filtrů

Madonna slaví měsíc hrdosti: Bez podprsenky, zato s milionem filtrů

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

  • Recepty.cz
  • Dětská jablečná přesnídávka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact