• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dětská jablečná přesnídávka
Napište svůj komentář k receptu

Dětská jablečná přesnídávka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská jablečná přesnídávka
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
    • 1,50
      kg jablka
    • 150
      g cukr
    • 0,60
      l voda
    • 1
      ks vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, nakrájíme na kostičky, smícháme s cukrem, vodou a rozvaříme. Rozmixujeme. Pudink smícháme s trochou vody. Vlijeme do pyré a 2 minuty povaříme. Sterilujeme obvyklým způsobem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucík Muffínek
    Lucík Muffínek | 26. 3. 2016 17:16

    Výbroný recept :-) moc mi chutná, ale dala bych meně cukru ;-) jinak vynikající <3 <3 lepší nez kupovane :-) :-[

  • Elza | 6. 3. 2016 09:34

    Nevidím důvod, proč přidávat cukr. :-\ Úžasně chutná i bez pudingu, jenom jablíčka. ;-) :-)

  • Violett | 21. 3. 2015 16:57

    Nejsem sama kdo tak dělá! :3 :) Je to tak nejlepší :)) <3

  • Simona | 16. 1. 2015 21:35

    Holky, mě se nikdy nekazí. Skleničky po umytí dávám do mikrovlné trouby asi na cca 5 minut, normálně jako bych ohřívala jídlo, pozor, sou pak horké. Cukr sem ted nedala ale jeden pytlik vanilkače na vuni ano. Malymu chutna, dávám s piškotem od 7 měsíce :)

  • dcludy | 11. 1. 2015 18:39

    Výborný recept!

  • Jája | 9. 9. 2014 10:22

    Nepodlévám vodou, jablka pustí štávy dost. Povařím, rozmixuju, propasíruju, trochu přisladím a zavařím. Pudink už nedávám, mám tak čistou jablečnou dřen.

  • bl | 14. 9. 2013 23:00

    to se mi nezdá - určitě bych to mimčovi dávala později než od 4M. Je tam pudink a navíc se nemá doslazovat. Pro úplná mimina stačí samotné ovoce

  • profimak | 3. 3. 2013 21:29

    Výborná přesnídávka :-)

  • ........ | 21. 1. 2013 10:33

    od 4 mesice

  • Katka0501 | 23. 10. 2012 07:26

    včera večer jsem vařila, pro nás dospělé jsem přidala i skořici, ještě horká, byla výborná :-) skleniček jsem měla 9, z toho 8 větších a 1 menší. Cukru jsem ani tolik nedala, ale měla jsem dost sladká jablka. ;-)

  • petra | 7. 10. 2012 22:04

    od kolika měsíců se smí podávat tato domácí?děkuji

  • Ila | 15. 9. 2012 20:28

    Samozdřejmě,že se pudink musí rozdělat s vodou a ne s mlékem

  • Esleranda
    Esleranda | 27. 7. 2012 21:04

    Já pudink také nedávam. Zahušťuji syrovým bramborem, který nastrouhám na jemno a pak dusím společně s nastrouhanými jablky. Brambor tam po rozmixování vůbec není znát. Manžel se divil že tam vůbec něco takového je. :-D

  • klárča | 26. 1. 2012 19:03

    super děkuji za recept :-)

  • janako | 10. 11. 2011 20:54

    Aby se přesnídávky či marmelády nekazily, tak umyji víčka a 10 min.je nechávám ve vodě vyvařit.Také v konvici převařím vodu a horkou ji naliji do skleniček těsně před tím, než tam naliji přesnídávku či marmeládu. Bacha, skleničky pálí. Vodu vyliju a ihned naliji přesídávku, zavíčkuji a otočím víčkem dolů. To tak i víčkem dolů skladuji. A mohu říci, že neznám zkaženou marmeládu či přesnídávku. :-)

  • M. | 7. 11. 2011 16:11

    Pudink se nikdy nesrazí, když se rychle při nalití do jablek rozmíchá.

  • Terezka857
    Terezka857 | 7. 11. 2011 16:02

    Dnes jsem přesnídávku zkoušela a teda nevím, jestli jsem něco udělala špatně, ale pudink se v rozmixovaných jablkách srazil a tím vznikly nepěkné hrudky. Jinak je recept dobrý, jen ten pudink příště asi vynechám.

  • Iveta | 18. 10. 2011 11:47

    Přesnídávka výborná,ale mám jen 5 skleniček. Nevím jak se vám povedlo 12.

  • Yveta | 6. 9. 2011 11:11

    Prosím Vás jak jste dělala přesnidávku z mrkví?Jablka z mrkví?

  • Michaela Strnadová | 12. 11. 2009 20:21

    Tak já jí dělala: 1kg hrušek a 0,5kg jablek, voda i pudink ve stejném poměru ale bez cukru. Ve stejném hmotnostním poměru švestky:jablka a v obráceném- jablka:ostružiny. Malá se po ní může utlouct, dávám jí i do kaše, míchám s bílým jogurtem, samotnou. Příští rok ji budu dělat s lesním ovocem, jahodami. Děkuji za recept!!!

  • martina tesarova | 23. 9. 2009 22:03

    doporucuji misto cukru pridat zelirovaci cukr a misto pudinku s jablky rozvareny banan.Nejen jeto zdravejsi ale muze se podavat i detem v od 3.mesicu. Deti jine presnidavky nechteji.

  • miroslava teclova | 22. 9. 2008 20:50

    zapomela jsem napsat ze vse rozmixuji pote dam do sklenicek

  • miroslava teclova | 19. 9. 2008 22:30

    dělala jsem přesnidavku bez pudinku jenom jsem vše 20min povařila prudce zchladila dala do skleniček 20min vařila nechala zchladit nic se nekazi davam od 6 měsiců

  • Klára | 11. 5. 2008 22:47

    Moc nám chutnají. Zkoušela jsem i jiné příchutě (jahody, banán, borůvky, mrkev a hrušky). Jedině banánová nám moc nechutnala. A jelikož máme domácí sladká jablíčka, tak ani ten cukr nepřidávám a i tak jsou výborné. A problém s kazivostí nemám. Nemůže to být sklínkami?

  • Tereza Jiráková | 2. 3. 2008 18:30

    Chtěla jsem se zeptat zda mohu tuto přesnídávku dát i 6měs.miminku,když se do ní dává pudink.Díky za odpověd

  • Gabriela | 24. 9. 2007 18:32

    Přesnídavky jsou skvělé,akorát po zavaření se mi začali kazit. Mužete mi poradit, jak to příště udělat aby se nekazily nebo co mám proti plísní dodávat do skleniček?

  • ailischka | 4. 7. 2007 04:19

    Dávám 250 ml vody, 2 pudinky, vařím v tlakovém hrnci asi 10 min., jablka neloupu, ve slupce je vlákniny kterou děti potřebují, pokud jsou dobré švestky povařím je s jablky. Výsledek výborný, člověk má pocit, že dává dětem něco zdravého.

  • Renata Kolářová | 2. 2. 2007 09:26

    Přesnídávka se mi také osvědčila, přidávám zase jakýkoliv ovocný kompot.

  • Alena | 11. 5. 2005 20:42

    Doporučuji přidat místo čáti vody pyré z ovoce (maliny , borůvky a jahody jsou dokonalé) a stejnou příchuť pudinku. Získáte přesnidávky jakékoliv příchutě. U nás je velmi oblíbená kombinace malin a čeného rybízu (v poměru 3:1). Pochutnaji si nejenom děti!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Ovocné
Pokrmy Ostatní Pro děti Z ovoce Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Mixování Děti Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Vanilkový pudink Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Rumové koblihy

Rumové koblihy

Čtverečky "Cappuccino"

Čtverečky "Cappuccino"

Fazolový salát univerzál

Fazolový salát univerzál

Kokosovo-tvarohový sen

Kokosovo-tvarohový sen

Ananasový koláč naruby

Ananasový koláč naruby

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kompot z hroznového vína

Kompot z hroznového vína

Pikantní jogurtové filé

Pikantní jogurtové filé

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

56
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
45
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
37
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz České krásky v Cannes: Co vynesly na červený koberec?

České krásky v Cannes: Co vynesly na červený koberec?

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

  • Recepty.cz
  • Dětská jablečná přesnídávka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact