Dobrý den, ani ve staré verzi webu jsem bílky neobjevila, recept jsem tedy upravila, ale máte ho pod svým jménem a můžete si ho tedy upravovat i sama :-))
Dobrý den, ve staré verzi webu bílky také chybí, recept máte pod svým jménem, můžete si ho tedy sama upravovat :-))
V ingredienciách je uvedené, že maslo alebo Hera. Samozrejme, do cesta ide aj sneh zo 6. bielkov. Neviem, prečo tam chýba, či som ja zabudla uviesť alebo tu pri zadávaní sa na to zabudlo.
V postupu chybí, kdy se tam má přidát máslo či Hera, málem jsem na něj zapomněla :-( a taky: tam se nedává sníh?
A jak dlouho pečeme? A dát spíše na větší plech nebo na menší, ale s vyšším okrajem?
Som rada, že Vám chutila. Je jej dosť veľa a aj dlhšie vydrží. Hodí sa aj na raňajky ku kakau alebo káve.
Řezy s názvem "noc a den" se u nás dělávaly taky, ale vršek (noc) byl jen z oříšků, čokolády a sněhu, a dával se na spodek až později. Bývalo to nejoblíbenější vánoční cukroví. Teď už sladké nepeču, nikdo to nejí, ale časem se třebas dopátrám.
Marino, ted jsem ji dopekla. Je dobra, krehka.Priste pridam trochu rumu.
Něco podobného máma dělávala taky, ale rozdělila těsto na 3 díly, jeden nechala bílý, druhý obarvila kakaem a třetí na červeno potravinářskou barvou. A pak taky střídavě dávala vedle sebe. Jednou jsem místo červené dala modrou/zelenou a nikdo to nechtěl jíst :o) a měla jsem celou buchtu pro sebe :o), řikali, že to vypadá jak když je tam plíseň...