Oplatky Delissa nastrouháme, promícháme se změklým máslem a dle potřeby zahustíme smetanou do kávy. Necháme v chladu odpočinout. Z hmoty tvarujeme kuličky, obalujeme v kokosu a zdobíme mandlí (zapichujeme do kuličky).
2
**Zdroj:** Albert
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Denisa
|6. 12. 2016 21:36
Jsem ráda, že jsem našla tenhle úžasný recept. Delisky jsou bezvadné.
Réza
|5. 8. 2016 12:33
Fantastické <3
Hedvika
|28. 2. 2016 18:11
Mandlí jsem je neplnila a i bez ní to bylo nebe v puse <:-) Dokonalá slast <3 Doporučuji.
Radka
|18. 12. 2014 18:44
To jsou delikatesky a ne delisky :-D :-*
Marek Faust
|15. 12. 2014 11:11
Myslim, ze to je nejlepsi cukrovi co se nemusi davat do trouby. Delisky doporucuji vsem, jsou ok.
Aneta
|12. 12. 2013 12:31
Mandli jsem nedávala do kuliček, mám malé děti a mandle pro ně není ideální ozdoba na cukroví. I tak jsou kuličky vynikající a děkuji za rychlý vánoční recept <:-) . Teď jdu dělat úlky, ty zase místo vaječňáku plním karamelem ze salka <:-) .
Škardová
|16. 12. 2011 07:44
Těsto jsem dala na moment odležet, ale už teď se s ním pracovalo velmi dobře a sladká masa z oplatek je k jídlu hned.
Haňour
|11. 6. 2011 18:23
fantazie :)
recepty 73
|13. 4. 2010 19:16
Bílé Delissy mám rád a recept se mi docela líbil,tak jsem ho sem dal... .Myslím,že to bude jedlé :-)a rychlé :-)mlsání.