• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dědovi utopenci II.
Napište svůj komentář k receptu

Dědovi utopenci II.

autor: MartinaA.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dědovi utopenci II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      ks špekáček 8-10
    • 4
      ks cibule
    • 4
      lžíce hořčice plnotučná
    • 8
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce sůl
    • 80
      ml ocet
    • 240
      ml pivo
    • 4
      ks bobkový list
    • 8
      ks nové koření
    • 16
      ks pepř celý
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Špekáčky oloupeme, z každé strany podélně nakrojíme. Hořčici smícháme s mletým pepřem a potřeme jimi pokrojenou část špekáčků. Do průřezu vložíme plátky cibule a špekáčky spíchmeme párátky a vložíme na těsno do větší sklenice.
2
Zálivka: pivo, sůl, cukr a koření přivedeme k varu, krátce vaříme, necháme zchladnout a přidáme ocet, ještě vlažný nalijeme na špekáčky.
3
Uzavřeme a necháme při pokojové teplotě vychladnout a potom je dáme do chladna na týden.
4
Jsou výborné! Je to recept z televizního pořadu Kluci v akci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Utopenci z vajec

Utopenci z vajec

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

Utopenci ze slezské klobásy

Utopenci ze slezské klobásy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • david | 5. 2. 2017 18:53

    nevite nekdo kolik tam prijde toho piva , mne se to zda malo na zaléti

  • stojan jakotyč | 24. 7. 2016 00:07

    je to bez vody!! :-)

  • stojan jakotyč | 24. 7. 2016 00:07

    je to bez vody!! :-)

  • risa99 | 16. 1. 2016 20:46

    Já nad tou vodou taky špekuloval,nakonec jsem to udělal bez ní,ale zvětšil jsem množství v udaném poměru.Za 14 dní písnu,jaký to bylo.

  • mlh | 1. 4. 2015 14:06

    DĚDOVY !!!!! :-D

  • Ondřej Zhoř | 21. 7. 2014 16:50

    A kolik se má přidat do nálevu vody?S vodou se to má i vařit, nebo se voda přidá až pak s octem????Podle toho množství co tu píšete nezaleju ani jeden špekáček, je toho málo a určitě se musí přidat voda, nikdo však netuší kolik a jak? :-\

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Cukr Hořčice plnotučná Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Pivo Špekáček Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Ořechové řezy se žloutkovou polevou

Zdravý sirup z kopřiv

Zdravý sirup z kopřiv

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

Výborné koláčky

Výborné koláčky

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Prdelky

Prdelky

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Kapr pečený s bylinkami na másle

Kapr pečený s bylinkami na másle

Rabínův šoulet

Rabínův šoulet

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

79
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
59
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
57
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
53
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
53
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Dědovi utopenci II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact