Naklepané kuřecí řízky vložíme ráno do jogurtu s prolisovaným česnekem (250 ml). Večer dáme vařit brambory a chvilku předtím, než jsou hotové, vezmeme hladkou mouku, do ní dáme pepř, sůl, muškátový oříšek, steakové koření (lze vše, záleží na Vaší chuti), řízky ve směsi obalíme a v rychlosti usmažíme na pánvi.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Máří
|17. 4. 2007 10:41
Pekla jsem je v troubě v pekáči s grilovací mřížkou, bez obalování, tak jak jsem je vytáhla z jogurtu, jen jsem je posolila. Dietní a dobré.
Gábina Houšková
|17. 4. 2007 09:43
Anonyme, myslím, že by to určitě šlo taky upéct v troubě, místo smažení na pánvi. V jedné diskusi to zde také někdo radil.
Anonym
|16. 4. 2007 23:41
Nezkoušel jste to někdo vrazit v jogurtu marinované kuřecí řízky do trouby místo na pánev? Chystám se vařit dietní jídla pro matku po operaci, myslím, že tohle by šlo ...
Evka
|16. 4. 2007 22:36
Veruš, boduješ. Konečně umí někdo číst
Veruš
|16. 4. 2007 18:43
Já bych to viděla tak, že se přes den nechají marinovat řízky, no a večer (když se to jídlo zamýšlí jako večeře) se daj vařit brambory. Pak se usmaží řízky a brambory budou akorát hotový :)) Brambory jsou příloha...
Anonym
|16. 4. 2007 17:22
Receptu trochu nerozumim..Jakou roli tam hraji ty brambory a jestě tomu den předem uvařené...???
Ivana Přikrylová
|16. 4. 2007 16:50
Nerozumím postupu, co s těma bramborama? Jsou jako příloha, nebo se nějak nastrouhají a spojí s moukou na obalování?