• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dášiny brambory
Napište svůj komentář k receptu

Dášiny brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dášiny brambory
Dášiny brambory
Dášiny brambory
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 2
      lžíce tuk
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g anglická slanina
    • 100
      g žampiony
    • uzeniny jekékoli zbytky
    • 100
      g eidam sýr

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce, necháme trochu vystydnout, poté nakrájíme na čtvrtky, na plech dáme pečící papír, brambory na něj poklademe osolíme, okmínujeme, posypeme grilovacím kořením. Potom si na pánvičce na tuku osmažíme cibulku, přidáme anglickou slaninu, a uzeninu, co zbyla v lednici, přidáme nakrájené žampiony, chvíli je podusíme. Směs nasypeme na brambory na pekáči, dáme do trouby na půl hodiny zapéci, po 20-ti minutách posypeme strouhanou cihlou a ještě chvíli zapékáme.
2
Podáváme se salátem nebo s tatarkou, kečupem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Křupavé brambory s polentou

Křupavé brambory s polentou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • fidoslaf | 9. 10. 2011 11:17

    NO JSOU DOBRÉ,ALE MOC TĚŽKÉ ALE JINAK SUPER

  • lenka.zima | 19. 2. 2011 12:48

    výborné, manžel si nejdřív dal jen trošku, že mu není dobře, a pak si ještě 2x přidal :-)

  • Hana Eismanová | 10. 2. 2010 15:31

    Dělala jsem dneska k obědu a moc nám to chutnalo. Manžel se mohl po tom utlouct. Miluje totiž uzené. Děkuji za skvělý recept.

  • Dáša- | 9. 2. 2008 18:35

    vačit je nemusíte- je to skoro stejné jako bez uvaření :-)

  • Dáška | 3. 1. 2007 18:44

    To zní zajímavě, musím zkusit. Je opravdu potřeba před pečením brambory nejprve vařit? Pokud ano, jak dlouho?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Zdravě i chutně Přílohy Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Cibule Eidam sýr Tuk Uzeniny Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Muffinky borůvkové

Muffinky borůvkové

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Dobroučká kuřecí pomazánka

Dobroučká kuřecí pomazánka

Cuketová buchta III.

Cuketová buchta III.

Vánočka - třená

Vánočka - třená

Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

Těstovinový salát s celerem a krabími…

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách

Bylinkové (nejen) hovězí maso na…

Krůtí na smetaně

Krůtí na smetaně

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

109
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
31
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Dančí kýta na pivu
Dančí kýta na pivu
Dančí s těstovinami
Dančí s těstovinami
Danielina Pomazánka Pavaroti
Danielina Pomazánka Pavaroti
Datlové bonbony
Datlové bonbony
Datlové hrudky
Datlové hrudky
Datlové lodičky
Datlové lodičky
  • Recepty.cz
  • Dášiny brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact