• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dášiny brambory
Napište svůj komentář k receptu

Dášiny brambory

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dášiny brambory
Dášiny brambory
Dášiny brambory
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 2
      lžíce tuk
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g anglická slanina
    • 100
      g žampiony
    • uzeniny jekékoli zbytky
    • 100
      g eidam sýr

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce, necháme trochu vystydnout, poté nakrájíme na čtvrtky, na plech dáme pečící papír, brambory na něj poklademe osolíme, okmínujeme, posypeme grilovacím kořením. Potom si na pánvičce na tuku osmažíme cibulku, přidáme anglickou slaninu, a uzeninu, co zbyla v lednici, přidáme nakrájené žampiony, chvíli je podusíme. Směs nasypeme na brambory na pekáči, dáme do trouby na půl hodiny zapéci, po 20-ti minutách posypeme strouhanou cihlou a ještě chvíli zapékáme.
2
Podáváme se salátem nebo s tatarkou, kečupem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Křupavé brambory s polentou

Křupavé brambory s polentou

Brambory s klobásou a špenátem

Brambory s klobásou a špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • fidoslaf | 9. 10. 2011 11:17

    NO JSOU DOBRÉ,ALE MOC TĚŽKÉ ALE JINAK SUPER

  • lenka.zima | 19. 2. 2011 12:48

    výborné, manžel si nejdřív dal jen trošku, že mu není dobře, a pak si ještě 2x přidal :-)

  • Hana Eismanová | 10. 2. 2010 15:31

    Dělala jsem dneska k obědu a moc nám to chutnalo. Manžel se mohl po tom utlouct. Miluje totiž uzené. Děkuji za skvělý recept.

  • Dáša- | 9. 2. 2008 18:35

    vačit je nemusíte- je to skoro stejné jako bez uvaření :-)

  • Dáška | 3. 1. 2007 18:44

    To zní zajímavě, musím zkusit. Je opravdu potřeba před pečením brambory nejprve vařit? Pokud ano, jak dlouho?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Zdravě i chutně Přílohy Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Cibule Eidam sýr Tuk Uzeniny Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Trvanlivé sušenky

Trvanlivé sušenky

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Polévka z vepřových kostí s haluškami

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Koláč z podmáslí

Koláč z podmáslí

Pizza se sýrem

Pizza se sýrem

Rychlé povidlové řezy

Rychlé povidlové řezy

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen) paličky

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

49
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
46
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
38
Jarní salát (nejen) se sýrem
Jarní salát (nejen) se…
37
Bramboráčky s houbovou omáčkou
Bramboráčky s houbovou…
31
Švestkový závin s tvarohem (mákem)
Švestkový závin s…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Modelka Kočendová před porodem: Bude svatba?

Modelka Kočendová před porodem: Bude svatba?

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Dančí kýta na pivu
Dančí kýta na pivu
Dančí s těstovinami
Dančí s těstovinami
Danielina Pomazánka Pavaroti
Danielina Pomazánka Pavaroti
Datlové bonbony
Datlové bonbony
Datlové hrudky
Datlové hrudky
Datlové lodičky
Datlové lodičky
  • Recepty.cz
  • Dášiny brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact