Brokolici uvaříme nepříliš doměkka (raději v páře). Rozmixujeme se zakysanou smetanou (nepříliš na jemno), přihřejeme, osolíme (solí nebo ochucovadly), případně opepříme. Jednoduché a rychle hotové.
2
Skvělé například k pečenému lososu s bramborami, ke kuřeti apod.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iva Bednarova
|11. 4. 2007 12:26
ja delam rybu (vetsinou lososa) vzdy v troube na koreni s koprem,a jako prilohu davam pecene (nebo fritovane) brambory a varenou mrkem a brokolici.je to uzasne,delam to jednou tydne a muzu se po tom utlouct.
Irena Klasová
|11. 4. 2007 08:26
Zrovna v neděli jsme měli lososa s citrónovou omáčkou a brambory. Ještě máme v mrazáku dvě balení, tak určitě vyzkouším místo klasiky mrkev s kukuřicí a pro ségru hrášek, který já nemusím. Di děkuji za tip.
Anonym
|11. 4. 2007 01:29
No, no, no, není nad brokolici přírodní ...
Evangelina Ciprová
|10. 4. 2007 22:06
To vypadá moc zajímavě. Už se na to chystám.
Jana Kutačová
|10. 4. 2007 20:18
Tohle rozhodně vyzkouším.Budu dělat pečenou tresku,tak to k ní přidám.Brokolici zkusím jen rozmačkat,ať nevyrobím brokolicovou omáčku :o)