• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dalmatské čufty II.
Napište svůj komentář k receptu

Dalmatské čufty II.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dalmatské čufty II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g mleté maso - míchané
    • 1
      ks houska
    • 1
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 30
      g máslo
    • 20
      g hladká mouka
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g zeleninové lečo
    • 2
      lžíce sterilovaný hrášek
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce smetana
    • paprika - sladká
    • citronová šťáva
    • 1
      špetka cukr
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Housku nakrájíme na plátky zvlhčíme mlékem, dobře rozmělníme a vmícháme do mletého masa. Přidáme vejce, polovinu mouky, pepř, papriku a sůl. Z těsta utvoříme osm válečků, které opečeme ze všech stran na oleji a vyjmeme. Olej slijeme a na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, kterou zaprášíme moukou a osmažíme. Zalijeme horkou vodou a smetanou a povaříme.
2
Po chvíli přidáme lečo, okapaný hrášek, drobně krájenou okurku i kečup. Krátce povaříme, omáčku přisladíme, ochutíme citronovu šťávou a vložíme čufty. Vše společne prohřejeme, ale už nevaříme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dalmátské čufty

Dalmátské čufty

Dalmátské čufty trochu jinak

Dalmátské čufty trochu jinak

Pikantní čufty

Pikantní čufty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Luboš Zindulka | 6. 1. 2010 13:32

    Zdravim, tak jdu prubnout tento recept, dlouho jsem čufty nejedl, tak snad se mi povedou.

  • Iveta Janatová | 11. 4. 2008 14:15

    Já k tomu dělám hoskový knedlík.Je to mňamka.

  • KaRa | 7. 4. 2008 07:55

    jemné máslové noky se k tomu hodí? jaké daší přílohy? děkuji..

  • KatkaR | 1. 9. 2007 11:17

    Také jsem to vyzkoušela, ale nějak se nám to zdálo bez chuti, asi jsem dala moc vody, tak jsem to dochutila kostkou masoxu a protlakem a pak to byla bašta, hlavně to masíčko :-)

  • Electra Magios | 28. 1. 2007 17:17

    teda...dneska jsem je vařila k obědu a opravdu jsme si mooooc pochutnali...byla to mňamka...dělala jsem je z pikantního mletého masa a opravdu to bylo moc moc dobrý...

  • Vladimír Staněk | 2. 8. 2005 20:49

    myslím si ,podle mych zkušeností,že čufty mohou mít i jiné tvary a není na závadu,když jsou pikantnější.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Karbanátky
Maso Hovězí Mleté Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Chorvatsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Cukr Hladká mouka Houska Kečup - jemný Máslo Mléko Mleté maso - míchané Nakládané okurky Olej Paprika - sladká Smetana Sterilovaný hrášek Sůl Vejce Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maminčino kuře

Maminčino kuře

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Azu po česku

Azu po česku

Karamelové řezy s mandlemi

Karamelové řezy s mandlemi

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Domácí vepřovka po česku ala "Rillettes" (rijet)

Domácí vepřovka po česku ala …

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Lembas (Elfí chléb)

Lembas (Elfí chléb)

Houskové uzenářské knedlíky

Houskové uzenářské knedlíky

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

79
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
54
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
48
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
42
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
40
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Dalmatské čufty II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact