Mleté maso smícháme s rozmočenými rohlíky, přidáme vejce a nadrobno nakrájenou cibuli. Ze směsi utvoříme malé kuličky, které opečeme na oleji. Přidáme kečup, zelený hrášek a papriku. Všechno podusíme, dochutíme sladkou smetanou a máslem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra
|30. 11. 2006 19:13
Samotná príprava pripomína Cevabcici (tiez je z Balkánu). Len bez zeleniny a omácky, ale s horcicou a nadrobno nakrájanou cibulou.
Anonym
|29. 11. 2006 17:55
Nikdy jsem čufty nedělala až nyní podle Vašeho receptu.Jen jsem přidala víc smetany a omáčku lehce přisolila a co se dělo potom si neumíte představit.Syn prohlásil jídlo za luxusní a ohromně to chutná celé rodině.Druhý den jsem to udělala z dvoj.množství a nemohou se dojíst.Musám recept pochválit,je rychlý a SUPR !!!!!!
Božena Vaculková
|27. 11. 2006 13:18
maso může být míchané,ale stačí i samotné vepřové
Anonym
|20. 11. 2006 17:47
Maso půl na půl? Hovězí a vepřové ?
Anonym
|20. 11. 2006 12:32
hmmm tak to nezní vůbec špatně-musím vyzkoušet,díííky za recept:o)))