Neměla jsem pšeničnou,tak jsem je zkusila upéct ze žitné,ty byly hutnější,to je normální,na chuť moc dobré,docela jako chleba. A pak z pšeničné,přidala jsem 2PL oleje a ty tedy byly LUXUSNÍ. A soli jsem dala 1a půl lžičky,na pečící papír a droždí kostku do DP,nevím proč by se mělo dávat sušené,peču tak roky.Pro mě jasná1.
já peču zásadně na pečícím papíře, takže problém z odstraňováním z plechu je mi bohužel "cizí" :) a myslím si, že chlebové mouky jsou dnes k dostání téměř všude..
Pšeničná i žitná chlebová mouka je běžně v Kauflandu, kupuji ji do domácí pekárny. Pokud není tam, v Tescu je taky prodávají. Majka
Chuťově standardní, možná pokud nebudete sypat solí, tak doporučuji těsto víc přisolit. A taky plech pořádně vymazat a vysypat. Nevím co se stalo, já jsem to udělala jak jsem byla zvyklá, a musela jsem je pak z plechu odřezávat nožem :D Ale určitě bych víc než tento recept třeba doporučila zde uvedené Dalamánky z mandlemi, tyhle mě až zas tak moc nenadchly, a protože se mi pšeničná chlebová mouka špatně shání, už opakovat nebudu.