Taky jsem nevidela pecene do zlatova a tak blbe bych se neptala.
V receptu je napsáno "chleba Šumava " a tím je velikost jasná,peče se jen co já pamatuji 50 roků pořád stejná velikost, jen kdysi býval i kulatý. A výraz pečeme do růžova je přece běžný. Dalamánky zkusím hned jak zbyde chleba, recepty tohoto autora jsou totiž top :-)
Mira neurcitosti udaje krajic chleba je znacna. Z jak velkeho chleba? A ruzove pecivo jsem tedy jeste nevidel, jedine v cukrarne. Ale stejne to skusim, nejak to dopadne.
byly mňamkový krásně křupaly a byla to naše první domácí výroba pečiva
Výborné!!! Těsto krásně nakynulo a dobře se s ním pracovala. Už nikdy kupované dalamánky. Děkuji za recept.
Naprosto bez chyby jsou ještě teplé, to jsem myslela, že na večeři nezbydou a budu muset pro pečivo. Udělala jsem česnekovou pomazánku, no prostě vynikající!