Je to dobré, dost syté. Příště bych asi ubrala slaninu. A nešlo by tam nekysané zelí? :)
Chúťově geniální, právě dopékám a chodím ochutnávat už do trouby, takže dávám za 1. Akorát mám pocit, že to bude špíš na lžíci, než na krájení.
Vynikajúce! Doporučujem :-) 1
Opravdu je to moc dobré a rychlé jídlo. Doporučuji :-) 1
Vazne super! Uz budu delat podruhe :-)
Tak jsem to dnes uvařila - upekla, ale máme doma probléma ? Mám to nějako řídké ? - že by maso pustilo tolik šťávy, asi jo, chuťově moc a moc dobré, jen to nemohu krájet ? Nabíráme velkou naběračkou a jde to, takže hodotím 1.
Celý týden jsem byla nucena vařit pro velký počet strávníků.Takové recepty z jednoho pekáče se v tomto případě opravdu vyplatí a navíc je to velice chutné.Dávám 1.Zakládám do oblíbených.Přikusovali jsme čerstvé pečivo.
Výborné papáníčko. Něco jako Koložvárská kapusta, ale časově rychlejší podobě. Místo rajského protlaku jsem dala asi 1,5 dcl ostrého kečupu, 6 velkých stroužku česneku (mleté maso to snese) a Nivy okapánek víc. Pozor NESOLIT!!!Jídlo je díky Nivy slané dost. Jedli jsme to s manželem na večeři s chlebem - pohádka. Ještě zbylo, tak dnes udělám k tomu brambory. Dávám velikánskou 1.
Tak právě jsme se z manželem nacpali,je to moc výborné.Jako přílohu jsem zvolila topinky.Moc výborné.
KOlik toho protlaku?
Jaká je k tomu vhodná příloha prosím? Knedlík?
Jakou teplotu mám zvolit pro zapékaní?
Římský hrnec nepoužívám, zkuste.
Tak tohle by možná šlo i do římského hrnce, co myslíte paní Hano?
Tak jsem to prave dal do trouby...Zatim to vypada moc dobre...pak napisi jake to bylo..