Opravdu je to moc dobré a rychlé jídlo. Doporučuji :-) 1
Petra Krylova
|12. 1. 2010 17:29
Vazne super! Uz budu delat podruhe :-)
Jana Pátková
|30. 5. 2009 12:17
Tak jsem to dnes uvařila - upekla, ale máme doma probléma ? Mám to nějako řídké ? - že by maso pustilo tolik šťávy, asi jo, chuťově moc a moc dobré, jen to nemohu krájet ? Nabíráme velkou naběračkou a jde to, takže hodotím 1.
Marie Šindelová
|29. 5. 2009 09:16
Celý týden jsem byla nucena vařit pro velký počet strávníků.Takové recepty z jednoho pekáče se v tomto případě opravdu vyplatí a navíc je to velice chutné.Dávám 1.Zakládám do oblíbených.Přikusovali jsme čerstvé pečivo.
Danka Snášelová
|11. 5. 2008 09:46
Výborné papáníčko. Něco jako Koložvárská kapusta, ale časově rychlejší podobě. Místo rajského protlaku jsem dala asi 1,5 dcl ostrého kečupu, 6 velkých stroužku česneku (mleté maso to snese) a Nivy okapánek víc. Pozor NESOLIT!!!Jídlo je díky Nivy slané dost. Jedli jsme to s manželem na večeři s chlebem - pohádka. Ještě zbylo, tak dnes udělám k tomu brambory. Dávám velikánskou 1.
Jarka
|8. 3. 2008 13:05
Tak právě jsme se z manželem nacpali,je to moc výborné.Jako přílohu jsem zvolila topinky.Moc výborné.
Anonym
|4. 3. 2008 11:39
KOlik toho protlaku?
Katka
|3. 3. 2008 23:36
Jaká je k tomu vhodná příloha prosím? Knedlík?
lenka
|3. 3. 2008 20:46
Jakou teplotu mám zvolit pro zapékaní?
Hana Lorencová
|7. 10. 2006 17:54
Římský hrnec nepoužívám, zkuste.
Hana Rožníčková
|7. 10. 2006 16:57
Tak tohle by možná šlo i do římského hrnce, co myslíte paní Hano?
Marty
|7. 10. 2006 15:57
Tak jsem to prave dal do trouby...Zatim to vypada moc dobre...pak napisi jake to bylo..