• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ďábelský Pangasius
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelský Pangasius

autor: Anicha
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 35
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelský Pangasius
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 3
      ks filety Pangasius
    • 50
      g slanina
    • 2
      ks česnek paličky
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      ks petrželová nať kytička
    • olivový olej
    • sůl
    • chilli
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1 - 2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj petržel a přidáme trochu slaniny nakrájené na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka a pár jich rozprostřeme po směsi.
2
1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali (osobně doporučuji strouhat ho na struhadle). Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety.Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu.
3
V předem rozehřáté troubě na 250° pečeme 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vuhioed | 10. 10. 2013 13:22

    Rychlé a výborné :-) Taky jsem místo petrželky použila oregáno a nedělala jsem to moc ostré :-))

  • ewelina.hr | 2. 3. 2013 13:53

    Také musím pochválit, opravdu velmi dobré. Sice jsem udělala menší úpravy dle naší chuti, ale i tak to bylo jednoduché a výborné. Moc chválím. V létě určitě vyzkoušíme i venku na grilu.

  • Lucie | 10. 10. 2011 12:35

    vynikající :-)

  • karkulka.a | 20. 6. 2011 14:17

    vynikající....

  • zuzana | 29. 5. 2011 11:17

    chutná to výtečně

  • nikola | 29. 5. 2011 11:12

    je to super

  • Lucka | 26. 5. 2011 08:58

    Výborné!!! Dávám za 1* :-)

  • bumbrdlik333 | 29. 3. 2011 13:54

    Taky nám to chutnalo :-) :-)

  • vysmata.kata | 29. 3. 2011 12:10

    Tak vyzkoušeno a velmi chváleno. Přítel se jen olizoval ;-)

  • vysmata.kata | 24. 3. 2011 16:07

    Tak tohle musím zkusit, přitel miluje ryby a chtělo by to už něco nového. určitě napíšu jak chutnalo! 8-)

  • Atlantik20 | 13. 3. 2011 11:27

    Taky moc dobré!! :-) :-)

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2011 14:32

    Výborné, děláno bez chilli, aby to mohl baštit i prcek. Místo petrželky použita směs oregano a bazalka a také to bylo moc dobré. Píšu za 1.

  • Venc
    Venc | 3. 12. 2010 14:10

    Také se musím přidat..je to super ...akorát si musím ohlídat pálivost...já to přímo miluji ale co zbytek rodiny....poprvé jsem přidal právé feferonky z Maďarska a výsledek DOSLOVA ĎÁBELSKÝ PANGÁCIUS... :-D napodruhé už tento recept mně vyšel.... O:-)

  • Jan Ludvík | 6. 2. 2010 10:19

    Výborná věc, k tomu čínské kari nudle a budete se olizovat až za ušima.

  • Dana Sobotová | 18. 9. 2009 18:57

    Vyzkoušeno a musím říct, že ryba byla výborná a moc jsme si všichni pochutnali. Protože nemám ráda ostré jídlo, chilli koření jsem nahradila grilovacím a super. Dávám za 1 a do oblíbených.

  • Lucie Konupková | 8. 8. 2009 15:48

    Ďábelský pangasius je opravdu výborný..akorát jsem neměla petrželku, tak jsem to posipala oregánem a nic jsem nezkazila.. chuť výborná;) jako přílohu jsem udělala bramborovou kaši k tomu dušenou brokolici a okurkový salát;) Mnam to byl výbornej oběd..Příště to také vyzkouším ugrilovat..

  • Jana Štuksová | 31. 7. 2009 23:50

    Už jsem pekla v troubě,zítra bude na grilu.Opravdu dobré.

  • Lucie Mlýnková | 1. 7. 2009 15:56

    Takto připravená ryba se dá i ugrilovat :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Česnek Chilli Cibule Filety Olivový olej Petrželová nať Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Nekynutý koláč s různým ovocem

Nekynutý koláč s různým ovocem

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Houbové ragú

Houbové ragú

Bílkový MARGOT hřbet

Bílkový MARGOT hřbet

Maso jako z KFC

Maso jako z KFC

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s…

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

79
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
29
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Virgin mojito
Virgin mojito
23
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Ďábelské mušle
Ďábelské mušle
Ďábelské toasty - směs
Ďábelské toasty - směs
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďáblova pochoutka
Ďáblova pochoutka
Daiquiri
Daiquiri
Dal Makhani
Dal Makhani
  • Recepty.cz
  • Ďábelský Pangasius
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact