• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ďábelský Pangasius
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelský Pangasius

autor: Anicha
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 35
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelský Pangasius
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 3
      ks filety Pangasius
    • 50
      g slanina
    • 2
      ks česnek paličky
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      ks petrželová nať kytička
    • olivový olej
    • sůl
    • chilli
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1 - 2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj petržel a přidáme trochu slaniny nakrájené na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka a pár jich rozprostřeme po směsi.
2
1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali (osobně doporučuji strouhat ho na struhadle). Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety.Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu.
3
V předem rozehřáté troubě na 250° pečeme 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vuhioed | 10. 10. 2013 13:22

    Rychlé a výborné :-) Taky jsem místo petrželky použila oregáno a nedělala jsem to moc ostré :-))

  • ewelina.hr | 2. 3. 2013 13:53

    Také musím pochválit, opravdu velmi dobré. Sice jsem udělala menší úpravy dle naší chuti, ale i tak to bylo jednoduché a výborné. Moc chválím. V létě určitě vyzkoušíme i venku na grilu.

  • Lucie | 10. 10. 2011 12:35

    vynikající :-)

  • karkulka.a | 20. 6. 2011 14:17

    vynikající....

  • zuzana | 29. 5. 2011 11:17

    chutná to výtečně

  • nikola | 29. 5. 2011 11:12

    je to super

  • Lucka | 26. 5. 2011 08:58

    Výborné!!! Dávám za 1* :-)

  • bumbrdlik333 | 29. 3. 2011 13:54

    Taky nám to chutnalo :-) :-)

  • vysmata.kata | 29. 3. 2011 12:10

    Tak vyzkoušeno a velmi chváleno. Přítel se jen olizoval ;-)

  • vysmata.kata | 24. 3. 2011 16:07

    Tak tohle musím zkusit, přitel miluje ryby a chtělo by to už něco nového. určitě napíšu jak chutnalo! 8-)

  • Atlantik20 | 13. 3. 2011 11:27

    Taky moc dobré!! :-) :-)

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2011 14:32

    Výborné, děláno bez chilli, aby to mohl baštit i prcek. Místo petrželky použita směs oregano a bazalka a také to bylo moc dobré. Píšu za 1.

  • Venc
    Venc | 3. 12. 2010 14:10

    Také se musím přidat..je to super ...akorát si musím ohlídat pálivost...já to přímo miluji ale co zbytek rodiny....poprvé jsem přidal právé feferonky z Maďarska a výsledek DOSLOVA ĎÁBELSKÝ PANGÁCIUS... :-D napodruhé už tento recept mně vyšel.... O:-)

  • Jan Ludvík | 6. 2. 2010 10:19

    Výborná věc, k tomu čínské kari nudle a budete se olizovat až za ušima.

  • Dana Sobotová | 18. 9. 2009 18:57

    Vyzkoušeno a musím říct, že ryba byla výborná a moc jsme si všichni pochutnali. Protože nemám ráda ostré jídlo, chilli koření jsem nahradila grilovacím a super. Dávám za 1 a do oblíbených.

  • Lucie Konupková | 8. 8. 2009 15:48

    Ďábelský pangasius je opravdu výborný..akorát jsem neměla petrželku, tak jsem to posipala oregánem a nic jsem nezkazila.. chuť výborná;) jako přílohu jsem udělala bramborovou kaši k tomu dušenou brokolici a okurkový salát;) Mnam to byl výbornej oběd..Příště to také vyzkouším ugrilovat..

  • Jana Štuksová | 31. 7. 2009 23:50

    Už jsem pekla v troubě,zítra bude na grilu.Opravdu dobré.

  • Lucie Mlýnková | 1. 7. 2009 15:56

    Takto připravená ryba se dá i ugrilovat :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Česnek Chilli Cibule Filety Olivový olej Petrželová nať Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šťouchané brambory II.

Šťouchané brambory II.

Salát ze zelených fazolek

Salát ze zelených fazolek

"Bramborák" se švestkami

"Bramborák" se švestkami

Kávové muffiny

Kávové muffiny

Ryba s těstovinami

Ryba s těstovinami

Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale

Spaghetti Carbonara – La ricetta…

Buchta z jablečného pyré

Buchta z jablečného pyré

Pečené brambory

Pečené brambory

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

70
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
30
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
26
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Další doporučené recepty:

Ďábelské mušle
Ďábelské mušle
Ďábelské toasty - směs
Ďábelské toasty - směs
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďáblova pochoutka
Ďáblova pochoutka
Daiquiri
Daiquiri
Dal Makhani
Dal Makhani
  • Recepty.cz
  • Ďábelský Pangasius
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact