• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ďábelský Pangasius
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelský Pangasius

autor: Anicha
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 35
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelský Pangasius
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 3
      ks filety Pangasius
    • 50
      g slanina
    • 2
      ks česnek paličky
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      ks petrželová nať kytička
    • olivový olej
    • sůl
    • chilli
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1 - 2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj petržel a přidáme trochu slaniny nakrájené na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka a pár jich rozprostřeme po směsi.
2
1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali (osobně doporučuji strouhat ho na struhadle). Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety.Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu.
3
V předem rozehřáté troubě na 250° pečeme 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vuhioed | 10. 10. 2013 13:22

    Rychlé a výborné :-) Taky jsem místo petrželky použila oregáno a nedělala jsem to moc ostré :-))

  • ewelina.hr | 2. 3. 2013 13:53

    Také musím pochválit, opravdu velmi dobré. Sice jsem udělala menší úpravy dle naší chuti, ale i tak to bylo jednoduché a výborné. Moc chválím. V létě určitě vyzkoušíme i venku na grilu.

  • Lucie | 10. 10. 2011 12:35

    vynikající :-)

  • karkulka.a | 20. 6. 2011 14:17

    vynikající....

  • zuzana | 29. 5. 2011 11:17

    chutná to výtečně

  • nikola | 29. 5. 2011 11:12

    je to super

  • Lucka | 26. 5. 2011 08:58

    Výborné!!! Dávám za 1* :-)

  • bumbrdlik333 | 29. 3. 2011 13:54

    Taky nám to chutnalo :-) :-)

  • vysmata.kata | 29. 3. 2011 12:10

    Tak vyzkoušeno a velmi chváleno. Přítel se jen olizoval ;-)

  • vysmata.kata | 24. 3. 2011 16:07

    Tak tohle musím zkusit, přitel miluje ryby a chtělo by to už něco nového. určitě napíšu jak chutnalo! 8-)

  • Atlantik20 | 13. 3. 2011 11:27

    Taky moc dobré!! :-) :-)

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2011 14:32

    Výborné, děláno bez chilli, aby to mohl baštit i prcek. Místo petrželky použita směs oregano a bazalka a také to bylo moc dobré. Píšu za 1.

  • Venc
    Venc | 3. 12. 2010 14:10

    Také se musím přidat..je to super ...akorát si musím ohlídat pálivost...já to přímo miluji ale co zbytek rodiny....poprvé jsem přidal právé feferonky z Maďarska a výsledek DOSLOVA ĎÁBELSKÝ PANGÁCIUS... :-D napodruhé už tento recept mně vyšel.... O:-)

  • Jan Ludvík | 6. 2. 2010 10:19

    Výborná věc, k tomu čínské kari nudle a budete se olizovat až za ušima.

  • Dana Sobotová | 18. 9. 2009 18:57

    Vyzkoušeno a musím říct, že ryba byla výborná a moc jsme si všichni pochutnali. Protože nemám ráda ostré jídlo, chilli koření jsem nahradila grilovacím a super. Dávám za 1 a do oblíbených.

  • Lucie Konupková | 8. 8. 2009 15:48

    Ďábelský pangasius je opravdu výborný..akorát jsem neměla petrželku, tak jsem to posipala oregánem a nic jsem nezkazila.. chuť výborná;) jako přílohu jsem udělala bramborovou kaši k tomu dušenou brokolici a okurkový salát;) Mnam to byl výbornej oběd..Příště to také vyzkouším ugrilovat..

  • Jana Štuksová | 31. 7. 2009 23:50

    Už jsem pekla v troubě,zítra bude na grilu.Opravdu dobré.

  • Lucie Mlýnková | 1. 7. 2009 15:56

    Takto připravená ryba se dá i ugrilovat :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Česnek Chilli Cibule Filety Olivový olej Petrželová nať Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rumové koblihy

Rumové koblihy

Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Třešňový koláč z podmáslí

Třešňový koláč z podmáslí

Punčové řezy pí Marečkové

Punčové řezy pí Marečkové

Závin z bramborového těsta

Závin z bramborového těsta

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Medové řezy alá falešný medovník

Medové řezy alá falešný medovník

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

54
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
54
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
44
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
39
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
37
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Předposlední pár StarDance Tour: Cukrář Maršálek s krásnou Adrianou!

Předposlední pár StarDance Tour: Cukrář Maršálek s krásnou Adrianou!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Další doporučené recepty:

Ďábelské mušle
Ďábelské mušle
Ďábelské toasty - směs
Ďábelské toasty - směs
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďáblova pochoutka
Ďáblova pochoutka
Daiquiri
Daiquiri
Dal Makhani
Dal Makhani
  • Recepty.cz
  • Ďábelský Pangasius
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact